Beşiktaş’ta yaprak dökümü başladı: İngiliz oyuncu ile yollar ayrıldı

Türkiye Kupası şampiyonu olarak sezonu nispeten başarıyla tamamlayan Beşiktaş’ta yolların ayrıldığı ilk isim Nottingham Forest’tan kiralanan İngiliz stoper Joe Worrall oldu.

28.05.2024-11:30 - (Son Güncelleme: 28.05.2024-17:25) Beşiktaş’ta yaprak dökümü başladı: İngiliz oyuncu ile yollar ayrıldı

Sezonun başında İngiliz ekibi Nottingham Forest’tan kiralık olarak Beşiktaş’a katılan İngiliz savunma oyuncusu Joe Worrall, sezon genelinde bekleneni verememişti. Siyah beyazlı yönetim ise 27 yaşındaki futbolcu ile yolların açıklandığını duyurdu.

İngiliz oyuncu ile yollar ayrıldı

İnternethaber’in yer verdiği habere göre; Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği Joe Worrall, siyah-beyazlı ekibe veda ettiğini duyurdu. İngiliz stoper, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beşiktaş'a minnettarım, burada harika anılar yaşadım" ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş’ta yaprak dökümü başladı: İngiliz oyuncu ile yollar ayrıldı

27 yaşındaki futbolcu, bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 maça çıktı ve bir gol attı. Nottingham Forest ile 2026 yılına kadar sözleşmesi devam eden Worrall, geçen sezon da İngiliz ekibinde 9 maçta forma giymişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal