Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy belirsizliği: İngiliz ekibinden reddedilmesi zor bir teklif geldi

Beşiktaş’ta geçen sezonun en büyük kazanımı olarak görülen Semih Kılıçsoy’a birçok takımdan transfer teklifi geldi. Son olarak İngiliz ekibi Aston Villa, genç yıldız için siyah beyazlılara reddedilmesi zor bir teklif sundu. İşte detaylar…

12.07.2024-09:59 - (Son Güncelleme: 12.07.2024-09:59) Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy belirsizliği: İngiliz ekibinden reddedilmesi zor bir teklif geldi

Semih Kılıçsoy, Avrupa’nın gözdesi olmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken genç forvet Semih Kılıçsoy, Avrupa kulüplerinin radarında. Özellikle Premier Lig ekiplerinden gelen teklifler, genç oyuncuya olan ilgiyi gözler önüne seriyor.

Semih Kılıçsoy’a dev teklif

Sports Digitale'in haberine göre, Premier Lig temsilcisi Aston Villa, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta büyük bir çıkış yakalayan Semih Kılıçsoy için 18 milyon Euro'luk bir teklif sundu.

18 milyon euro ve Alex Moreno teklif edildi

Aston Villa'nın sadece para teklif etmekle kalmayıp, sol bek oyuncusu Alex Moreno'yu da transferin bir parçası olarak Beşiktaş'a önerdiği belirtildi. Ayrıca, genç yeteneğin bir sezon daha kiralık olarak Beşiktaş'ta kalmasını içeren bir teklif de yapıldı. Ancak Beşiktaş yönetiminin, Semih Kılıçsoy için daha yüksek bir gelir beklentisi nedeniyle bu teklifi reddettiği ifade edildi.

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy belirsizliği: İngiliz ekibinden reddedilmesi zor bir teklif geldi

18 yaşındaki Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor. Bu durum, genç forvetin transferinde Beşiktaş'ın pazarlık gücünü artırıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal