Beşiktaş'ta Okulda Silahlı Saldırı: Öğretmen Gözaltına Alındı

Beşiktaş'ta bir öğretmen, okulda silah bulundurarak ateş açtı; olayın ardından gözaltına alındı.

16.10.2024-18:06 - (Son Güncelleme: 16.10.2024-18:06) Beşiktaş'ta Okulda Silahlı Saldırı: Öğretmen Gözaltına Alındı

Beşiktaş'ta Gerçekleşen Olay

Beşiktaş'ta Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli bir öğretmen, okulda silahla ateş açtı. Öğretmen Serdar A. (34) iddiaya göre, tartıştığı okul müdürüne silah çekerek büyük bir olayın fitilini ateşledi.

Silah Ateşleme Anı

Silahın tutukluk yapması sonucunda bahçeye çıkan Serdar A., burada silahını havaya doğrultarak ateş etti. Olayın gürültüsünü duyan vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

Polisin Müdahalesi

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, öğretmeni olay yerinde gözaltına aldı. Yapılan aramalarda, Serdar A.'nın üzerinde ruhsatsız bir tabanca, 10 fişek ve 3 bıçak bulundu.

Olayın Nedeni

Alınan bilgiler doğrultusunda, Serdar A.'nın okulda kadrolu olarak görev yaptığı ve uzun süredir mobbing uygulandığı yolunda iddiaların bulunduğu öğrenildi. Bu durumun, öğretmenin bu aşırı tepkisinde etkili olduğu düşünüyor.

Beşiktaş'taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli öğretmen Serdar A. (34), iddiaya...

Beşiktaş'taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli öğretmen Serdar A. (34), iddiaya göre tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Silahın tutukluk yapması üzerine okulun bahçesine çıkan Serdar A, doldur boşalt yaptığı sırada silahla havaya ateş etti. Sesi duyanların ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, öğretmeni gözaltına aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal