Beşiktaş’ta o oyuncunun bileti kesildi: Şenol Güneş’ten sıcağı sıcağına ilk karar

Beşiktaş’ın sezon başında Kasımpaşa’dan transfer ettiği Jackson Muleka ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Siyah beyazlıların yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in Muleka’nın yerine Cenk Tosun’a ilk 11’de şans vereceği ifade edildi.

28.10.2022-10:45 - (Son Güncelleme: 28.10.2022-19:26)

Süper Lig’de alınan başarısız sonuçların ardından Valerien Ismael ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta Şenol Güneş yeniden takımın başına getirildi. Deneyimli teknik adam ise ayağının tozuyla takım üzerindeki ilk değerlendirmelerini yaparken, sezon başında Kasımpaşa’dan transfer ettiği Jackson Muleka ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Siyah beyazlıların yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in Muleka’nın yerine Cenk Tosun’a ilk 11’de şans vereceği ifade edildi. 

Şenol Güneş’ten sıcağı sıcağına ilk karar

Fanaktik gazetesine göre; Son olarak Hatayspor maçında ilk 11 oynayan Jackson Muleka, Weghorst’un siyah beyazlı takımı 1-0 öne geçiren golünün asistine imza atmıştı. Maçta iyi bir performans gösteren Muleka’nın ikinci yarının hemen başında oyundan alınması şaşkınlık yarattı. 

Şenol Güneş Muleka

Muleka’nın yerine Cenk Tosun’u ilk 11’de deneyen Şenol Güneş’in sol bekte oynayan Masuaku’yu ya yedeğe çekeceği konuşuluyor.

Kalede de değişiklik olabilir

Beşiktaş yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in Jackson Muleka ve Masuaku’nun dışında kalede de değişikliğe gideceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın son maçta kalede olan Ersin Destanoğlu’na da kesik vurması bekleniyor. 

3 isim ilk 11’e dönüyor

Öte yandan Şenol Güneş; Cenk Tosun, Gedson Fernandes ve Umut Meraş'ı ilk 11'e monte etmeye hazırlanıyor. Mert Günok'un da Ümraniyespor maçında kaleyi devralması gündemde.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal