Beşiktaş'ta İstanbul'un Kurtuluşu Kutlandı

Beşiktaş'ta düzenlenen kutlama programında İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'un kurtuluşunun önemini vurguladı ve gençlere bağımsızlık çağrısı yaptı.

06.10.2024-22:09 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-22:09) Beşiktaş'ta İstanbul'un Kurtuluşu Kutlandı

Beşiktaş'ta "İstanbul'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu" Kutlamaları

6 Ekim tarihinin önemi, İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşu vesilesiyle Beşiktaş'ta düzenlenen bir programda bir kez daha hatırlandı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu anlamlı etkinliğe katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Şehitler İçin Saygı Duruşu

Etkinlik, şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından başladı. İmamoğlu, Kurtuluş Savaşı ve İstanbul'un savunmasında canlarını veren kahramanları anarak, onların aziz hatırası önünde saygı durdu.

İstanbul'un Kurtuluşu ve Cumhuriyet'in İlanı

İmamoğlu, konuşmasında 6 Ekim tarihinin tarihsel önemini vurgulayarak, "6 Ekim'de işgal güçlerini İstanbul'dan gönderdikten sonra 29 Ekim'de Cumhuriyet ilan edildi," dedi. İstanbul'un kurtuluşunun, sadece Türkiye için değil, dünya genelindeki bağımsızlık hareketleri için yeni bir başlangıç olduğunu belirtti.

Gençlere Mesaj: Bağımsızlık ve Adalet

İmamoğlu, gençlere yönelik yaptığı çağrıda, her zaman doğruların peşinden gitmelerini tavsiye ederek, "Tam bağımsızlık için demokrasi ve hukuka sıkı sıkıya bağlı olunmalı. Akıl ve vicdanla hareket edin, adalet duygunuzdan asla vazgeçmeyin," ifadelerini kullandı.

Etkinlik Melek Mosso İle Devam Etti

Konuşmanın ardından program, ünlü sanatçı Melek Mosso’nun konseri ile devam etti. Ayrıca, etkinlik boyunca çeşitli aktiviteler gerçekleştirilerek katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Meydanı'nda düzenlenen

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Meydanı'nda düzenlenen "6 Ekim İstanbul'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu" kutlama programına katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal