Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı?

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Hollandalı efsane futbolcu Giovanni van Bronckhorst, kariyeri ve hayatı merak edilen isimler arasında yer aldı. Peki Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Detaylar haberimizde…

06.06.2024-12:54 - (Son Güncelleme: 06.06.2024-12:54) Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı?

Beşiktaş’ta yeni sezon takımın başında Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst olacak. Hollanda Milli Takımı ile çok sayıda maça çıkan ve önemli takımlarda forma giyen tecrübeli teknik adamın hayatı ve kariyeri spor severler tarafından merak edildi. Peki Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı?

Giovanni van Bronckhorst kimdir?

Hollanda'nın Rotterdam kulübünde 1993 yılında profesyonel futbolculuk kariyerine adım atan Giovanni van Bronckhorst, daha sonra Feyenoord, Glasgow Rangers, Arsenal ve Barcelona gibi önemli kulüplerin formasını giyerek futbol arenasında adını duyurdu.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı?

Teknik direktörlük yolculuğuna ise 2011'de Feyenoord'da yardımcı antrenör olarak başladı. Ardından 2015'te aynı kulüpte baş antrenörlük görevine terfi etti. Kariyeri boyunca Hollanda Ligi şampiyonluğu, Hollanda Kupası ve Süper Kupa gibi önemli başarılar elde etti. Ayrıca İskoçya'da da kupa zaferleri yaşadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal