Beşiktaş, yeni transferleriyle sonuca gitti: Averaj farkıyla liderlik geldi

Trendyol Süper Lig’de kendileri adına sezonun ilk maçına çıkan Beşiktaş, deplasmanda Samsunspor’u Rafa Silva ve Gabriel Paulista’nın golleriyle 2-0 yenerek averaj farkıyla haftayı lider kapattı.

12.08.2024-10:12 - (Son Güncelleme: 12.08.2024-10:12) Beşiktaş, yeni transferleriyle sonuca gitti: Averaj farkıyla liderlik geldi

Beşiktaş, yeni sezona iddialı girdi. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor'a karşı başarılı bir performans sergileyerek deplasmanda 2-0'lık bir galibiyet elde etti. Siyah-beyazlılar, ilk golü 31. dakikada Rafa Silva'nın ayağından bulurken, 36. dakikada Gabriel Paulista farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda gol sesi çıkmazken, Beşiktaş mücadeleyi 2-0'lık skorla tamamlayarak, sezonun ilk haftasında liderliğe yükseldi.

6 yıl sonra ilk yaşandı

NTV’de yer alan habere göre; Bu galibiyetle Beşiktaş, 2018/19 sezonundan bu yana ilk kez bir sezondaki ilk iki resmi maçını gol yemeden kazanmış oldu. Daha önce Galatasaray'ı 5-0 mağlup eden Beşiktaş, Samsunspor karşısında aldığı bu galibiyetle de savunma hattının ne kadar sağlam olduğunu gösterdi.

Beşiktaş, yeni transferleriyle sonuca gitti: Averaj farkıyla liderlik geldi

Yeni transferler beğenildi

Rafa Silva ve Gabriel Paulista, Bernard Mensah'tan (Eylül 2020'de Trabzonspor'a karşı) bu yana Beşiktaş formasıyla çıktıkları ilk Süper Lig maçında gol atan ilk yabancı oyuncular olarak dikkat çekti. Ayrıca, yeni transferler Paulista, Rafa Silva, Immobile ve Emirhan Topçu, bu maçta ilk kez Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de sahaya çıktı.

Taraftarlar tribünleri doldurdu

Samsun'da oynanan maça taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Beşiktaş taraftarlarına ayrılan bin 608 biletin tamamı tükenirken, Samsunspor taraftarına ayrılan 30 bin 548 biletin 20 bine yakını satıldı. Bu ilgi, her iki takımın taraftarlarının da sezonun ilk maçında takımlarına olan desteğini gösterdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal