Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst, Konyaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Beşiktaş, Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Teknik direktör Van Bronckhorst, gol fırsatlarını geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.

20.10.2024-19:22 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-19:22) Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst, Konyaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Beşiktaş-Konyaspor Maçının Ardından

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0'lık skorla yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, takımın final pasları konusunda daha fazla çalışması gerektiğinin altını çizdi.

Fırsatları Değerlendiremiyoruz

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Van Bronckhorst, "Maçın ikinci yarısını kontrol ettik. Üçüncü golü atabilirdik; çok fırsat bulduk. Skordan memnunum" dedi. Ancak, yakaladıkları gol fırsatlarını yeterince değerlendiremediklerini belirtti.

"Yarattığımız tehlikeleri kaleye şuta çevirememek en büyük sorunumuz" diyen Hollandalı hoca, "İkinci yarıda çok sayıda fırsat bulduk. Kaleyi bulan şut sayımız az, ama gol tehlikesi yaratmamız gerekiyor. Final paslarını daha iyi yapmalıyız. Son pas ve bitirici vuruşları geliştirmemiz lazım. Böyle fırsatlar yakaladığımız maçlarda 2 golden fazlasını atmalıyız" şeklinde konuştu.

Semih Kılıçsoy'un Performansı

Başka bir soruya yanıt veren Van Bronckhorst, 7 maç aradan sonra ilk 11'de görev verdiği Semih Kılıçsoy'un performansından memnun olduğunu ifade etti. "Semih'in milli takım dönüşündeki iletişimimiz çok iyiydi. Gelişimi için sürekli konuşuyoruz. Penaltıyı yaptırdı ve performansını beğendim" dedi.

Şampiyonluk İçin Erken Değil

Van Bronckhorst, şampiyonluk yarışıyla ilgili sorular üzerinese şunları söyledi: "Ben en üst seviyelerde oynadım ve hocalık yaptım. Şampiyonluk konuşmak için henüz erken. Şu anda devam etmemiz gerekiyor. Nisan ve mayıs aylarında orada olmayı hedefliyoruz. Geçen sezona göre büyük bir adım attık ve bu sezonki ilerlememizden memnunum. Şampiyonluk için her maçı kazanmamız gerekiyor" şeklinde sözlerini tamamladı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında ağırladığı TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında ağırladığı TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal