11.01.2022-10:28 (Son Güncelleme:11.01.2022-10:28)


1

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın, Sergen Yalçın ile yolları ayırmasının ardından takımın başına geçen Önder Karaveli'nin takımdaki geleceği henüz bir netlik kazanmadı.



2

Teknik adamın siyah beyazlılardaki geleceği büyük bir merak konusu haline gelirken, Önder Karaveli'nin Beşiktaş ile Süper Kupa'da Antalyaspor'u mağlup etmesi ve kupayı kaldırması büyük ses getirdi.



3

Süper Kupa başarısıyla gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaşlı taraftarların sevgisini kazanan Önder Karaveli ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor.



4

Önder Karaveli'ye Katar'da yakaladığı başarının ardından Katarlılar'ın sürpriz bir ilgisi olduğu öğrenildi.



5

Beşiktaş'ın, Antalyaspor'u mağlup ederek Süper Kupa'ya uzanması Katar'da büyük ses getirdi. Yakalanan başarının ardından Katar'da teknik adama hayranlık uyandı. Bu anlamda ülkede Al Gharafa takımının Başkanı Hamid bin Thamer Al Thani'nin Önder Karaveli'nin kısa zaman içerisideki başarısından ve saha içerisindeki duruşundan çok etkilendiği aktarıldı.



6

Al Gharafa takımının başında önceden tanıdık isim görev yaptı. Türk teknik direktör Bülent Uygun, Katar ekibinde bir dönem görev almıştı. Bu anlamda Katar ekibi bize pek yabancı sayılmaz.



7

Katar Kulübü Al Gharafa'da şimdilerde gündemin 1 numaralı maddesi haline gelen Önder Karaveli'ye resmi teklifin her an gelebileceği belirtiliyor.



8

Bu anlamda son kararın ise Önder Karaveli'de olduğu aktarıldı. Teknik adam ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR