Beşiktaş Neftçi Bakü maç özeti ve golleri izle TRT Spor | BJK Neftçi Bakü youtube geniş özeti ve maçın golleri

Beşiktaş Neftçi Bakü maçında futbol severler nefes kesen anlara sahne oldu. Maçın sona ermesinin ardından önemli pozisyonları ve golleri görmek isteyenler arama motorlarında Beşiktaş Neftçi Bakü geniş özet, Beşiktaş Neftçi Bakü özet TRT Spor gibi terimleri araştırmaya başladı.

17.08.2023-22:34 - (Son Güncelleme: 17.08.2023-22:34)

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Beşiktaş Neftçi Bakü ile karşı karşıya geldi. Binlerce taraftarının önüne çıkan siyah beyazlılar rakibine karşı tur avantajını korudu ve Play-off turuna yükseldi. Heyecan dolu geçen Beşiktaş Neftçi Bakü maç özeti ve golleri hakkında bilgi edinmek isteyenler internet üzerinden Beşiktaş Neftçi Bakü maç özeti, Beşiktaş Neftçi Bakü özet izle, Beşiktaş Neftçi Bakü Youtube geniş özet gibi terimleri araştırıyor.

Beşiktaş Neftçi Bakü ne zaman?

Beşiktaş Neftçi Bakü maçı bugün saat 21.00’de Dolmabahçe Beşiktaş Stadyumu’nda oynandı. Zorlu mücadele TRT Spor’dan şifresiz olarak ekranlara geldi.

Beşiktaş Neftçi Bakü maçı hakemi kim?

Beşiktaş Neftçi Bakü maçında Avusturyalı hakme Julian Weinberger düdük çaldı.

Beşiktaş Neftçi Bakü

Beşiktaş-Neftçi Bakü muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Onur, Salih, Amir, Gedson, Rebic, Aboubakar

Neftçi Bakü: Brkic, Tamas, Azer, Ismayil, Matias, Saief, Emin, Jaber, Farid, Shinyashiki, Lebon

Beşiktaş Neftçi Bakü maç özeti ve golleri izle

Neftçi Bakü Beşiktaş maçının özet görüntüleri milyonlarca futbol severin gündeminde yer alıyor. Ülke puanı için kritik bir öneme sahip olan bu karşılaşmanın önemli pozisyonlarını ve gollerini izlemek isteyenler internet üzerinden Neftçi Bakü Beşiktaş maç özeti ve golleri izle, Neftçi Bakü Beşiktaş maç özeti yayınlandı mı? Neftçi Bakü BJK özet TRT Spor gibi terimleri araştırıyor.

Beşiktaş Neftçi Bakü geniş özet izle TRT Spor

Beşiktaş Neftçi Bakü maçı özeti, karşılaşmanın sona ermesinden sonra TRT Spor ekranlarında ve Haber TRT Spor Youtube kanalında yayınlanacak. 

Şenol Güneş: Elimizdeki kadroyu oldukça zorlamaya çalışıyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün Nevzat Demir Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. İlk olarak Nefçi Bakü maçı için konuşan Güneş, “Sezona yeni başladık. Üç günde bir maç oynayacağız. Elimizdeki kadroyu oldukça zorlamaya çalışıyoruz. Herhangi bir problem yok. Fiziksel değerler iyi görünüyor” dedi. Rashica transferi için sorulan soru üzerine deneyimli teknik direktör; “Rashica geçen sene iyi oynadı, başarılı oldu. Dışarıdan aldığımız bilgilere bakınca karakterli, iyi bir oyuncu. Yönetimi tebrik ediyorum” dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal