Beşiktaş Lugano maçını canlı izle Exxen – BJK Lugano maçı canlı yayın linki

UEFA Avrupa Ligi’nin Play-Off turunda mücadele eden Beşiktaş Lugano ile bu akşam evinde karşı karşıya gelecek. Kazanması halinde turu geçecek olan siyah beyazlıların maçını canlı olarak izlemek isteyenler arama motorlarına Beşiktaş Lugano maçını canlı izle Bein Sports 1, BJK Lugano maçı canlı yayın linki terimlerini yazarak sonuç arıyor.

29.08.2024-20:15 - (Son Güncelleme: 29.08.2024-22:43) Beşiktaş Lugano maçını canlı izle Exxen – BJK Lugano maçı canlı yayın linki

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi lig aşamasına kalmak için Lugano karşısına çıkıyor. İsviçre’de oynanan ilk maçta deplasmanda rakibiyle 3-3 berabere kalarak evine avantajla dönen temsilcimiz, binlerce taraftarı önünde kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne kalmayı hedefliyor. Ülke puanı için de önemli olan bu maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyen futbol severler ise arama motorlarına yönelerek Beşiktaş Lugano maçı hangi kanalda canlı izle, Beşiktaş Lugano maçı izle, Beşiktaş Lugano maçı canlı izle Selçuk Sports, Beşiktaş Lugano maçı canlı izle Taraftarium24, Beşiktaş Lugano maçı canlı izle Justin TV, Beşiktaş Lugano maçı canlı izle Kral bozguncu gibi terimleri sorguluyor.

Beşiktaş Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Lugano ile 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 21.00’de Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşma Exxen ekranlarında canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Lugano maçının hakemi kim?

Beşiktaş Lugano maçının hakemi Romanyalı Radu Petrescu olacak. 

Canlı izle Beşiktaş Lugano Exxen Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle BJK Lugano maçı Selçuk Sports Retrobet Netspor izle

Beşiktaş Lugano muhtemel 11

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile.

Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Mahmoud, Doumbia, Bislimi, Steffen, Aliseda, Vladi.

Beşiktaş Lugano maçını şifresiz veren kanallar 2024

Beşiktaş ile Lugano arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşması, birçok ülkeden canlı olarak izlenebilecek. Türkiye ve İsviçre başta olmak üzere Hırvatistan, Slovenya ve Sırbistan'daki futbolseverler de mücadeleyi televizyonlarından takip edebilecek. Ayrıca, yurt dışında yaşayan futbolseverler Exxen platformuna üye olarak maçı izleyebilirler. İşte, Beşiktaş - Lugano maçını canlı yayınlayacak bazı yabancı kanallar:

Okko Sport Russia

RSI La 2 Svizzera HD

SportKlub 3 Hrvatska HD

SportKlub 3 Slovenija

SportKlub 3 Srbija HD

Galibiyet yeterli olacak

Siyah-beyazlı ekip, bu maçta turu geçmek için farklı senaryolara sahip. Beşiktaş, 1-0, 2-1, 2-0, 3-1, 3-2 gibi galibiyetlerle adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdırabilecek. Eğer karşılaşma berabere sonuçlanırsa, önce 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Bu süreçte de eşitlik bozulmazsa, tur atlayacak takım seri penaltı atışlarıyla belirlenecek. Ancak, Beşiktaş 90 dakika sonunda mağlup olursa Avrupa Ligi'ne veda ederek yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek finale yükseldi

Beşiktaş, Avrupa kupalarında bugüne kadar 3 kez çeyrek final oynama başarısı gösterdi. 1986-1987 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda, 2002-2003 sezonunda ise UEFA Kupası'nda son 8 takım arasında yer aldı. Ayrıca, 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde de çeyrek finale yükselmeyi başaran siyah-beyazlılar, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal