Beşiktaş Kulübü Genel Kurulu: Hasan Arat'tan Sert Mesajlar

Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü'nün genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu, eski yönetimleri eleştirdi ve yeni üyelik usulsüzlüklerine dikkat çekti.

27.10.2024-15:42 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-15:42) Beşiktaş Kulübü Genel Kurulu: Hasan Arat'tan Sert Mesajlar

Beşiktaş Kulübü'nün Genel Kurulu Gerçekleşti

Beşiktaş Kulübü'nün 2024 yılı olağan idari ve mali genel kurulu ICC İstanbul Kongre Merkezi'nde yapıldı. Kulüp Başkanı Hasan Arat, toplantıda önemli açıklamalar yaptı.

Başkan Arat: "Beşiktaş’ı Güzelliklere Taşıyacağız"

Arat, Beşiktaş'ın geçmişini ve kimliğini koruması gerektiğini vurgulayarak, "Beşiktaş’ı Beşiktaş yapan şifreleri aldıktan sonra, kararlılıkla yol ayrımından döndürmeye ve ufkunu güzelliklere açmaya devam edeceğiz" dedi. Eski başkan Ahmet Nur Çebi ve önceki yönetimlere eleştirilerde bulundu.

Kongrede Gerginlikler Yaşandı

Kongrenin ilk saatlerinde yaşanan gerginliklere de değinen Arat, tüzük gereği yapılması gereken devir teslimin gerçekleşmediğini belirtti. "Görevi bırakıyorsanız devir teslim yapacaksınız. Beşiktaş başkanına kimse parmak sallayamaz" ifadelerini kullandı.

Yeni Üyelikler ve Disiplin Kurulu Kararları

Club yönetimine yönelik usulsüz üyelik iddialarına da değinen Arat, "Bu yıl katılan 15 bin yeni üyeyle Beşiktaş bağımsız ve güçlü hale gelmiştir. Beşiktaş şahısların ihtiraslarını tatmin etme yeri değildir" şeklinde konuştu.

Sporcu Transferleri ve Gelecek Hedefler

Arat, takımda yapılan transferlerle ilgili de bilgi vererek, "Yeni oyuncuların katılması için tek hedefimiz kupaydı. Giovanni van Bronckhorst ile büyük bir uyum içerisindeyiz" dedi.

Finansal Raporlar ve Yolsuzluk İddiaları

Finansal raporlar hakkında da açıklamalarda bulunan Arat, "Bulgular yolsuzluklarla doludur. Beşiktaş’ın finansal durumunun kötüye gitmesinin sebepleri burada yazıyor" ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca kulübün dijital televizyon yayın hayatına başladı. Siyah-beyazlı takımın voleybol ve tekerlekli sandalye basketbol takımı oyuncuları da yayına katıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, ICC İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 2024 yılı...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, ICC İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 2024 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısına katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal