Beşiktaş Kulübü Genel Kurulu Gerçekleşti

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın borçları ve kendi dönemi hakkında açıklamalarda bulundu.

27.10.2024-15:44 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-15:44) Beşiktaş Kulübü Genel Kurulu Gerçekleşti

Beşiktaş Kulübü Genel Kurulu'nda Tartışmalar

Beşiktaş Kulübü'nün olağan idari ve mali genel kurul toplantısı, ICC İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda, eski başkan Ahmet Nur Çebi, borç sorunları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Çebi'nin Açıklamaları

Ahmet Nur Çebi, kendi döneminde kulübün borcunu 200 milyon dolar azalttığını belirtirken, mevcut başkan Hasan Arat'ın yönetimindeki artışı eleştirdi. Çebi, "Ben hiçbir şeye cevap veremeyecek bir adam değilim. Beşiktaş'ta ne çaldım ne çaldırdım." dedi.

Finansal Durum

2019 yılında göreve geldiğinde kulübün borcunun 3 milyar lira olduğunu vurgulayan Çebi, mali durumun zamanla nasıl değiştiğini anlattı. 2019'daki borcun karşılığının 582 milyon dolar olduğunu, görevi bıraktığında ise borcun 8,4 milyar lira ve karşılığının 288 milyon dolar olduğunu ifade etti.

Eleştirilere Yanıt Verdi

Çebi, toplantıda eleştirilerin hedefi olurken, sık sık protestolara maruz kaldı. "Ben hesabı size vermeye geldim, kaçmadım," diyerek, Beşiktaş'a olan bağlılığını dile getirdi. Konuşmasının sonunda, kendisine yöneltilen tepkiler karşısında, yuhalanarak kürsüyü terk etti.

Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, ICC İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 2024...

Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, ICC İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 2024 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısına katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal