Beşiktaş ile harikalar yaratıyordu: Aboubakar son 16 maçta sadece 1 gol attı

Beşiktaş’ta oynadığı dönemde Süper Lig’in adeta tozunu attıran Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, siyah beyazlı ekipten ayrılarak geldiği Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr’da oldukça sönük bir performans gösteriyor. Tecrübeli golcü son 16 maçta sadece 1 gol atabildi.

08.10.2022-18:11 - (Son Güncelleme: 08.10.2022-18:11) Beşiktaş ile harikalar yaratıyordu: Aboubakar son 16 maçta sadece 1 gol attı

Süper Lig’de 2016-2017 sezonunda Beşiktaş ile gösterdiği başarılı performans ile akıllarda yer edinen Kamerunlu santrafor Vincent Aboubakar, o sezon siyah beyazlı takımın şampiyonluğa ulaşmasında en büyük pay sahibi olan oyunculardan birisiydi. O sezonun ardından yaklaşık 3 yıl boyunca Porto’da forma giyen Aboubakar, 2020-2021 sezonunda yeniden Beşiktaş’a döndü. 

Aboubakar

Beşiktaş’ta yeniden başarıyı yakaladı

Beşiktaş’a 3 sezonun ardından yeniden dönen Aboubakar, Sergen Yalçın’ın teknik direktör olduğu dönemde ilk sezonki performansını yakaladı. O sezon 32 maçta siyah beyazlı formayı terleten Kamerunlu golcü, 17 gol ve 5 asistlik başarılı bir performans gösterdi. Fakat sezonun sonlarına doğru sakatlıklarla boğuşan tecrübeli oyuncu, sezonun sona ermesiyle beraber takımdan ayrıldı.

Arabistan macerası başladı

Beşiktaş’a bir kez daha veda ederek Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr’a katılan Vincent Aboubakar, burada yine eski Beşiktaşlı futbolcu Anderson Talisca ile buluştu. Bu durum spor severlerde Aboubakar’ın başarılı bir performans göstereceği beklentisini oluştursa da gerçekte durum tam tersi oldu.

Aboubakar

Eskiden eser kalmadı

30 yaşındaki forvet oyuncusu Al Nassr ile ligde çııktığı 24 maçta sadece 8 gol attı. Bu sezon ise 6 maçta sadece 1 gol atan Kamerunlu oyuncu, Beşiktaş ve Porto günlerini özlemle anıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal