Beşiktaş Grazer AK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş Grazer AK maçı nereden canlı izlenir şifresiz?

Yeni sezon öncesi kadrosuna önemli isimleri dahil eden Beşiktaş, Slovenya kampındaki ikinci maçında Avusturya ekibi Grazer AK ile karşılaşacak. Peki Beşiktaş Grazer AK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş Grazer AK maçı nereden izlenir şifresiz? İşte detaylar…

20.07.2024-17:40 - (Son Güncelleme: 20.07.2024-18:30) Beşiktaş Grazer AK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş Grazer AK maçı nereden canlı izlenir şifresiz?

Beşiktaş Grazer AK karşısında yıldızlarını sahneye çıkaracak. Süper Lig’in yeni sezonunda şampiyonluk yarışı içerisinde olmayı hedefleyen siyah beyazlılar Slovenya’da devam ettiği yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya ekibi Grazer AK ile bir hazırlık maçı oynayacak. Kara Kartal, Ciro Immobile, Rafa Silva ve Semih Kılıçsoy gibi yıldızlarıyla taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor. Öte yandan Beşiktaş Grazer AK maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş Grazer AK maçı nereden izlenir şifresiz? gibi sorular da arama motorlarından araştırılıyor. 

Beşiktaş Grazer AK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Beşiktaş, bu akşam Grazer AK ile yapacağı hazırlık maçının stadyumunu olumsuz hava koşulları nedeniyle değiştirdi. Karşılaşma, TSİ 19.00’da Sportplatz Lannach Stadyumu'nda oynanacak.

Beşiktaş Grazer AK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş Grazer AK maçı nereden canlı izlenir şifresiz?

Beşiktaş Grazer AK maçı nereden canlı izlenir şifresiz?

Beşiktaş, kamptaki son maçını Grazer AK karşısında oynayacak. Grazer AK - Beşiktaş hazırlık mücadelesi 20 Temmuz Cumartesi günü (bugün) saat 19.00’da başlayacak ve Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Beşiktaş hazırlıklarını İstanbul’dan sürdürecek

Slovenya’nın Maribor kentinde 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, kamp çalışmalarını bu maçla tamamlayarak İstanbul’a dönecek. Beşiktaş, kamptaki ilk hazırlık maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşılaştı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, yeni transferlerden Rafa Silva ve Paulista’ya ilk 11’de şans verdi. Shakhtar Donetsk, 66. dakikada Pedro Henrique'nin attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal