Beşiktaş, gol umutlarını ona bağlayacak: Ciro Immobile bugün İstanbul’a geliyor

Süper Lig’in yeni sezonunda şampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, forvet hattına önemli bir ismi transfer etmek üzere. İtalya Serie A ekiplerinden Lazio’da forma giyen Ciro Immobile’nin transferi konusunda 3 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşma sağlandı. İşte detaylar…

11.07.2024-10:24 - (Son Güncelleme: 11.07.2024-10:24) Beşiktaş, gol umutlarını ona bağlayacak: Ciro Immobile bugün İstanbul’a geliyor

Beşiktaş ile Ciro Immobile arasında devam eden transfer flörtü mutlu sonla tamamlandı. Beşiktaş, İtalya Serie A'da gol krallığı yaşamış olan Ciro Immobile'yi kadrosuna katma konusunda Lazio ile yaptığı görüşmelerde anlaşmaya vardı. 

Ciro Immobile bugün İstanbul’a geliyor

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun bildirdiğine göre, Beşiktaş'ın bonservissiz transfer talebine karşılık Lazio'nun başlangıçta 10 milyon euro talep ettiği pazarlıklar, 3 milyon euro üzerinde anlaşma sağlanarak sonuçlandı.

Beşiktaş, gol umutlarını ona bağlayacak: Ciro Immobile bugün İstanbul’a geliyor

Sağlık kontrollerinden geçecek

Siyah-Beyazlılar, 34 yaşındaki golcüyle yıllık 6 milyon euro maaş üzerinden 2 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Sky Italia'nın haberine göre, Ciro Immobile, transfer sürecini hızlandırmak adına Lazio ile anlaşma sağlanmadan önce takımının sağlık kontrollerine girmeyi reddetti. Şimdi ise Beşiktaş adına sağlık kontrolünden geçecek.

Serie A'da dört kez gol kralı olmayı başaran Immobile, Beşiktaş'ın hücum hattına önemli bir güç katacak. Bu transfer, Siyah-Beyazlı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal