Beşiktaş, gol düellosunda galip geldi: Yeni transferler yine şov yaptı

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, 2. hafta maçında sahasında Antalyaspor’u 4-2 yenerek averajla liderliğini sürdürdü.

19.08.2024-10:33 - (Son Güncelleme: 19.08.2024-10:33) Beşiktaş, gol düellosunda galip geldi: Yeni transferler yine şov yaptı

Beşiktaş, yeni transferleri önderliğinde emin adımlarla ilerliyor. Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u konuk ederek etkileyici bir galibiyet elde etti. Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 4-2 kazandı. Beşiktaş'ın gollerini, 13. ve 23. dakikalarda Ciro Immobile, 56. dakikada Rafa Silva, ve 90+5. dakikada Ernest Muci kaydetti. Antalyaspor’un gollerini ise 1. ve 51. dakikalarda Adam Bareiro attı.

Antalyaspor 10 kişi kaldı

Maçta Beşiktaş, Emirhan Topçu'nun bulduğu iki golü ofsayt ve faul gerekçesiyle kaybetti. Antalyaspor, 63. dakikada Güray Vural'ın kırmızı kart görmesiyle maçın geri kalanını 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Beşiktaş, gol düellosunda galip geldi: Yeni transferler yine şov yaptı

Beşiktaş liderliğini sürdürdü

Bu galibiyetle Beşiktaş, ligde oynadığı iki maçı da kazanarak puanını 6’ya yükseltti. Antalyaspor ise bu mağlubiyetle ilk yenilgisini aldı ve 1 puanda kaldı. Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş haftayı maç yapmadan bay geçecek, Antalyaspor ise evinde Hatayspor'u ağırlayacak.

Çifte kupayla poz verildi

Maç öncesinde Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda kazandığı Türkiye Kupası ve 2024 Turkcell Süper Kupa'yı sahaya getirerek taraftarlarına çifte kupa sevinci yaşattı. Siyah-beyazlı futbolcular ve teknik ekip, bu kupalarla birlikte objektiflere poz verdi. Ayrıca Beşiktaşlı oyuncular, kulübün efsane başkanı Süleyman Seba'nın ölüm yıldönümü anısına Seba'nın fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle sahaya çıkarak anlamlı bir jest yaptılar.

Ndour ve Can Keleş ilk kez kadroda

Yeni transferler Cher Ndour ve Can Keleş, Antalyaspor karşısında ilk kez kadroda yer aldı. Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Emirhan Topçu ise bu maçta ilk kez 11'de sahaya çıktı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal