Beşiktaş dünya yıldızına kavuşmak üzere: Immobile’nin İstanbul’a geleceği saat belli oldu

Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferleriyle ses getiren Beşiktaş, İtalyan santrafor Ciro Immobile ile resmi sözleşme imzalayacak. Tecrübeli golcü bugün akşam saatlerinde İstanbul’a inecek.

12.07.2024-17:12 - (Son Güncelleme: 12.07.2024-17:12) Beşiktaş dünya yıldızına kavuşmak üzere: Immobile’nin İstanbul’a geleceği saat belli oldu

Ciro Immobile için geri sayım başladı. Transfer döneminde şu ana kadar ön plana çıkan Beşiktaş Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferleri sonrasında Lazio’nun 34 yaşındaki İtalyan forveti Ciro Immobile’yi de Kara Kartal yapıyor.

Immobile’nin İstanbul’a geleceği saat belli oldu

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'nun yıldız golcüsü Ciro Immobile'yi kadrosuna katmak için büyük bir uğraş veren Beşiktaş Yönetimi, transferde artık sona geldi. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, Immobile'nin transferi için son mali detaylar çözüme kavuştu. Beşiktaşlı yöneticiler, 11 Temmuz Perşembe günü İtalya'da yıldız golcüyle görüşerek ön protokol sözleşmesi imzaladı.

Beşiktaş dünya yıldızına kavuşmak üzere: Immobile’nin İstanbul’a geleceği saat belli oldu

Son ayrıntıların da görüşülmesi nedeniyle bir günlük gecikme yaşandı. Bugün öğleden sonra İtalyan yıldızın İstanbul'a gelmek için yola çıkması bekleniyor. İstanbul'da sağlık kontrolünden geçecek olan Immobile, sonrasında siyah-beyazlı ekiple resmi sözleşme imzalayacak.

Önce imza sonra kamp

Resmi sözleşmenin ardından oyuncu, Beşiktaş'ın hazırlık kampını gerçekleştirdiği Slovenya'ya gidecek. Sports Digitale'in haberine göre, Beşiktaş Ciro Immobile ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İtalyan yıldız bugün saat 20.45'te İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacak.

Beşiktaş taraftarları, uzun süredir bekledikleri bu transferin gerçekleşmesiyle büyük bir heyecan yaşıyor. Ciro Immobile'nin Beşiktaş'a katılması, takımın hücum hattına önemli bir güç katacak ve yeni sezon öncesi büyük bir moral kaynağı olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal