Beşiktaş dev stoperini İstanbul’a getirdi: Felix Uduokhai kiralık olarak kadroda

Süper Lig’de adeta yeniden doğan Beşiktaş, Alman savunma oyuncusu Felix Uduokhai, Augsburg’tan sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katıldı. İşte detaylar…

27.08.2024-13:01 - (Son Güncelleme: 27.08.2024-13:07) Beşiktaş dev stoperini İstanbul’a getirdi: Felix Uduokhai kiralık olarak kadroda

Beşiktaş, transferlerine bir yenisini daha ekledi. Beşiktaş, Alman savunma oyuncusu Felix Uduokhai'yi sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda, "Profesyonel futbolcu Felix Uduokhai'nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Augsburg kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Felix Uduokhai'ye şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Felix Uduokhai Beşiktaş’ta

26 yaşındaki savunma oyuncusunun transferi, Beşiktaş'ın sosyal medya hesaplarında paylaşılan özel bir video ile duyuruldu. Videoda, Felix Uduokhai, Tüpraş Stadı'nın soyunma odasında Beşiktaşlı futbolcu Ciro Immobile'nin kendisine yazdığı mesajı okudu. 

Beşiktaş dev stoperini İstanbul’a getirdi: Felix Uduokhai kiralık olarak kadroda

Immobile mesajında, "Sevgili Felix, şu an dünyanın en güzel stadyumundasın. Boğaz'ın tertemiz havasını soluyacak ve Beşiktaşlı taraftarların gökleri inleten tezahüratlarını duyacaksın. Sahada rakiplerini binlerce kez durduracak ve gerektiğinde de golleri atacaksın. Ancak unutma ki ilk görevin Beşiktaşlılara özel bir sevinçle taraftarlara eşlik etmek olacak. Şimdi o özel Beşiktaş sevincini yapma zamanı. En iyi dileklerimle." ifadelerine yer verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal