Beşiktaş Bodo Glimt maçı ne zaman ve hangi kanalda? Beşiktaş Bodo Glimt muhtemel ilk 11’ler belli oldu mu? Beşiktaş Avrupa’da kader maçına çıkıyor

UEFA Konferans Ligi D Grubu 4. maçında Beşiktaş Bodo Glimt karşısına belki de Avrupa’daki kaderini belirlemek için çıkacak. Kritik maç öncesinde Beşiktaş Bodo Glimt muhtemel ilk 11’ler, Beşiktaş Bodo Glimt hakemi, Beşiktaş Bodo Glimt bilet fiyatları araştırılıyor. Peki Beşiktaş Bodo Glimt maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte detaylar…

09.11.2023-12:47 - (Son Güncelleme: 09.11.2023-12:47)

Avrupa’da ülkemizi temsil eden Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 4. hafta maçında Norveç ekibi Bodo Glimt’i konuk edecek. Gruptaki 3 maçta 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan siyah beyazlı temsilcimizin bu maçtan mutlak galibiyet çıkarması gerekiyor. Norveç ekibiyle oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Peki Beşiktaş Bodo Glimt maçı Ne Zaman ve hangi kanalda? Beşiktaş Bodo Glimt muhtemel ilk 11’ler belli oldu mu?

Beşiktaş Bodo Glimt maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi’nde Beşiktaş Bodo Glimt ile karşı karşıya gelecek. 9 Kasım 2023 Perşembe günü saat 20.45’te Tüpraş Stadı’nda oynanacak maç Exxen ekranlarında canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Avrupa’da kader maçına çıkıyor

Beşiktaş, bu akşam oynayacağı Bodo Glimt maçında gruptan çıkma yolunda ya tamam yada devam diyecek. Siyah beyazlılar D Grubu’nda oynadığı 3 maçta önce deplasmanda Club Brugge ile 1-1 berabere kalırken ardından evinde Lugano’ya 3-2, deplasmanda Bodo Glimt’e ise 3-1 kaybetmişti.

Beşiktaş Bodo Glimt

Beşiktaş - Bodo Glimt muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Bailly, Onur, Muleka, Salih, Gedson, Chamberlain, Cenk, Aboubakar.

Bodo Glimt: Haykin, Björtuft, Wembangomo, Bjorkan, Moe, Gronbaek, Fet, Sorli, Berg, Pellegrino, Moumbagna.

Aboubakar rekor peşinde

Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı formayla Avrupa’da en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanının sahibi. Avrupa kupalarında 13 golü bulunan Aboubakar, 12 gollü Bobo ve Querasma’yı geride bıraktı.

Beşiktaş'ta Avrupa'da en golcü oyuncuları sıralamasında ise Oktay Derelioğlu, 14 golle zirvede yer alıyor. Aboubakar, 1 gol daha atması halinde Derelioğlu'nun rekorunu egale edecek. Kamerunlu futbolcu, eğer rakip fileleri 2 kez havalandırırsa; 'Avrupa'daki en golcü futbolcu' olarak adını siyah-beyazlıların tarihine yazdıracak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal