Berlin Kaplanı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Berlin Kaplanı filmi ne zaman vizyona girdi, nerede çekildi?

Başrolünde ünlü komedyen Ata Demirer’in yer aldığı Berlin Kaplanı filmi bu akşam bir kez daha televizyonda yayınlanacak. Film severler ise Berlin Kaplanı filmi hakkındaki merak ettikleri detayları arama motorlarından araştırıyor. Peki Berlin Kaplanı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Berlin Kaplanı filmi ne zaman vizyona girdi, nerede çekildi? İşte film hakkında merak edilenler...

07.01.2023-18:47 - (Son Güncelleme: 07.01.2023-18:47) Berlin Kaplanı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Berlin Kaplanı filmi ne zaman vizyona girdi, nerede çekildi?

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün, senaristliğini aynı zamanda filmin başrol oyuncusu ünlü komedyen Ata Demirer’in yaptığı komedi filmi Berlin Kaplanı, bu akşam televizyon ekranlarında bir kez daha film severlerle buluşacak. Saat 20.00’de başlayacak olan film öncesinde izleyenler Berlin Kaplanı filmi hakkındaki detayları internet üzerinden araştırıyor. Peki Berlin Kaplanı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Berlin Kaplanı filmi ne zaman vizyona girdi, nerede çekildi?

Berlin Kaplanı filmi konusu nedir?

Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan gurbetçi boksör Ayhan Kaplan’ın boks kariyeri pek de planladığı gibi gitmemektedir. 50 bin euro’luk bir borcu bulunan tecrübeli boksör ve antrenörü Cemal’in tek kurtuluş yolu, son maçında şike yaparak kaybetmesinden geçmektedir. İkili borçlarını ödemek için gelen bu teklifi kabul eder. 

Berlin Kaplanı

Kariyerinin son maçına çıkacağını düşünen Ayhan Kaplan maç sırasında panik atak geçirerek rakibini nakavt eder. Fakat bu durum olması gerekenin tam tersi olduğu için Ayhan’ın ve antrenörü Cemal’in başı belaya girer. İkili Berlin’den kaçarak Türkiye’ye akrabaları Nureddin’in işlettiği bir tatil mekanına gelir. Ayhan’ın haberinin olmadığı konu ise Nureddin’in pansiyon arazisini Emlakçı Tayyar’a satacak olmasıdır. Fakat Tapu müdürlüğü'ne gidene kadar hiç bilinmeyen bu ortaklık işi bozar.

Akrabalarının kendisine oyun oynadığını öğrenen Ayhan tekrar Berlin’e döner ve borçlu olduğu işletme sahibi bu kez iyi bir niyetle ona son bir kez boks ringine çıkmasını teklif eder. Ayhan bu teklifi kabul edecek ve son maçının aksine daha olumlu bir sonuç alacaktır.

Berlin Kaplanı-1

Berlin Kaplanı filmi oyuncuları kimler?

Ata Demirer

Tarık Ünlüoğlu

Necati Bilgiç

Mert Aran

Nihal Yalçın

Özlem Türkad

Cemil Özbayer

Carlos Hein

Cengiz Bozkurt

Berlin Kaplanı ne zaman ve nerede çekildi? 

Berlin Kaplanı 2012 yılında Antalya’da çekildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal