Benzin ve motorin fiyatlarına indirim geldi mi, benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 15 Mart güncel benzin fiyatları: Benzin ve motorin fiyatlarına devasa indirim geldi!

Benzin fiyatları 15 Mart 2022 güncel liste vatandaşlar tarafından arama motorlarında en çok merak edilen konuları arasında. 15 Mart Benzin fiyatları ne kadar oldu, Benzin ve motorin fiyatlarına indirim geldi? sorularının cevabı merak konusu oldu. 15 Mart 2022 Salı İstanbul, Ankara güncel akaryakıt fiyatlarını sizler için derledik.

15.03.2022-09:21 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-10:17) Benzin ve motorin fiyatlarına indirim geldi mi, benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 15 Mart güncel benzin fiyatları: Benzin ve motorin fiyatlarına devasa indirim geldi!

Yeni yıl ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına yüksek miktarlarda zam yapılmıştı. Bu durum vatandaşların tepkisini çekmişti. Elbette benzin ve motorin fiyatlarının artış sebepleri arasında Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş baş nedenlerinden biri.

Sosyal medyada akaryakıt fiyatlarına indirim yapılacağı öne sürüldü. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan indirim için açıklama henüz gelmiş değil.


15 Mart benzinin litresi ne kadar?

Birçok akaryakıt firmalarının internet sitesinde yer verdikleri fiyatlar doğrultusunda motorin fiyatları için 2,38 TL indirim yapıldı. Lakin merakla beklenen açıklama Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından henüz yapılmadı. Bu durum vatandaşların dikkatini çekti.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, özel bir televizyon kanalında akaryakıt fiyatlarında zam yapılacağı ve sonrasında zammın geri çekildiği haberleri üzerine EPGİS'i hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.


İstanbul'da motorinin litresi kaç TL?

İstanbul'da ortalama 22.82 TL'den satılan motorinin fiyatı 20.44 TL oldu.

Ankara'da motorinin litresi kaç TL?

Ankara'da ortalama 22.90 liradan satılan motorinin litre fiyatı 20.52 TL oldu.

İzmir'de motorinin litresi kaç TL? 

İzmir'de ortalama 22.90 liradan satılan motorinin fiyarı ise indirim sonrası 20.52 lira oldu.

İstanbul'da benzinin litresi kaç TL?

15 Mart Salı günü İstanbul'da benzinin litre fiyatı ortalama 20,35 TL'dir.

Ankara'da benzinin litresi kaç TL?

15 Mart Salı günü Ankara'da benzinin litre fiyatı 20,44 TL'dir.

İzmir'de benzinin litresi kaç TL?

15 Mart Salı günü İzmir'de benzinin litre fiyatı 20,46 TL'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal