Belediyede işiniz hazır! KPSS puanı aranmadan 18 yaş üzeri herkes başvuru yapabilecek

İŞKUR aracılığıyla belediyede çalışmak isteyen vatandaşlara yeni bir müjdeli haber daha duyuruldu. 27 kişilik devlet işçi pozisyonu açıldı. 18 yaş üstü olan KPSS puanına ihtiyaç duymadan başvurabilecek.

01.04.2024-14:15 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-14:15) Belediyede işiniz hazır! KPSS puanı aranmadan 18 yaş üzeri herkes başvuru yapabilecek

İŞKUR’dan müjde dolu yeni bir haber daha duyuruldu. 27 kişilik belediyede devlet işçisi pozisyonu için atamalar yapılacak. Noter kurası yoluyla yapılacak olan atamalar, 6 farklı görev alanı için yapılacak. KPSS puanı olmayan, 18 yaş üstü olan tüm vatandaşlar gerekli koşulları sağlamaları durumunda başvurularını iletebilecek. 

Çeşitli hizmet pozisyonları için alınacak olan 27 personel alımına yönelik tüm detaylar da tek tek belli oldu. 6 plaj görevlisi, 3 kasiyer, 6 can kurtaran, 3 garson, 6 mutfak görevlisi ve son olarak 3 temizlik görevlisi için istihdam alanı sağlanacak. Antalya Muratpaşa Belediyesi'nde çalıştırılmak üzere alınacak 27 devlet işçisi için başvurular açıldı. 1 Nisan 2024 saat 17:00 başvuru için son tarih olarak belirlendi.

Antalya Muratpaşa Belediyesi personel alımına nasıl başvurulur?

Antalya Muratpaşa Belediyesi personel alımına nasıl başvurulur?

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nde toplamda 27 devlet işçisi için istihdam alanı sağlanacak. 1 Nisan 2024 tarihine kadar toplanacak olan başvurular daha sonra noter kurası ile belirlenecek. İŞKUR üzerinden gerçekleşecek olan personel alım başvuruları için dilerseniz resmi internet sitesini ya da 170 nolu çağrı merkezini tercih edebilirsiniz. E - Devlet üzerinden T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi bilmeniz halinde de İŞKUR’a giriş sağlayabilirsiniz.

Antalya Belediyesi personel alım başvuru şartları neler?

Antalya Belediyesi personel alım başvurusunda bulunacak olan vatandaşların 6 farklı pozisyonunda istihdam imkanını yakalayacağı paylaşıldı. 18 yaşını doldurmuş olan tüm adayların başvurabileceği bu personel açığı için en az bir yıl iş deneyimine sahip olmaları gerekiyor. Cankurtaran alanı için personel alımına başvuracak olan vatandaşların ise gümüş sertifika zorunluluğu bulunuyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal