Bein Sports Fenerbahçe Galatasaray maç özeti ve golleri | 2024 FB GS maçı youtube geniş özeti ve maçın golleri

Trendyol Süper Lig’de dev derbide Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Müthiş maçın özetini izlemek isteyenler ise Fenerbahçe Galatasaray özet izle, Fenerbahçe Galatasaray özet Bein Sports, Fenerbahçe Galatasaray özet izle Youtube, Bein Sports maç özeti Fenerbahçe Galatasaray gibi terimleri araştırıyor. İşte detaylar…

21.09.2024-22:00 - (Son Güncelleme: 21.09.2024-23:40) Bein Sports Fenerbahçe Galatasaray maç özeti ve golleri | 2024 FB GS maçı youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’in 6. haftasında Türkiye’nin iki köklü kulübü Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşacak. Dev derbide her iki takım da taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. 90 dakika sonunda Edin Dzeko ve Alan Saint-Maximin’li Fenerbahçe’nin mi yoksa Victor Osimhen ve Mauro Icardi’li Galatasaray’ın mı güleceği merak ediliyor. Öte yandan Fenerbahçe Galatasaray maçının özet görüntüleri hakkında Fenerbahçe Galatasaray özet izle 2024, Fenerbahçe Galatasaray özet Bein Sports, Fenerbahçe Galatasaray özet izle Youtube, Bein Sports maç özeti Fenerbahçe Galatasaray gibi terimler sorgulanıyor. 

Galatasaray Zirvede, Fenerbahçe Takipte

Ligde henüz puan kaybı yaşamayan tek takım olan Galatasaray, 15 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-kırmızılılar, oynadıkları 5 maçta da galibiyet alarak dikkat çekici bir performans sergiledi. Fenerbahçe ise 13 puanla ikinci sırada yer alıyor ve Galatasaray'ı yakından takip ediyor.

Icardi’nin Durumu Belirsiz

Galatasaray’da sakatlığını atlatan Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin derbide forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmadı. Geçen iki sezonda çıktığı 79 resmi maçta 56 gol atan Icardi, sakatlık sürecini geride bırakarak takımla çalışmalara başladı. Ancak maç ve antrenman eksiği bulunan yıldız oyuncunun derbide sahada olup olmayacağına teknik direktör Okan Buruk karar verecek. Icardi, daha önce Fenerbahçe’ye karşı oynadığı 5 maçta 3 gol kaydetmişti.

Bein Sports maç özeti ve golleri Fenerbahçe Galatasaray | 2024 FB GS maçı youtube geniş özeti ve maçın golleri

Osimhen ve Mourinho İçin İlk Derbi

Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen, sarı-kırmızılı formayla ikinci maçına çıkacak. Osimhen’in Fenerbahçe karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ise Türkiye’deki ilk derbisine çıkacak. Mourinho, bu zorlu karşılaşmada stratejik hamleleriyle takımı sahada yönlendirecek.

Cezalı Oyuncu Bulunmuyor

Maç öncesi her iki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor, bu da teknik direktörlerin sahaya en güçlü kadrolarını sürebilmelerine olanak tanıyor. Ülker Stadyumu’ndaki bu büyük kapışma, zirve mücadelesinde kritik bir rol oynayacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği bu mücadele, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Galatasaray maçı saat 20.00’de Ülker Stadyumu’nda oynanacak ve mücadele Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Galatasaray maç özeti ve golleri 2024

Fenerbahçe Galatasaray maç özetini izlemek için maçın ardından Bein Sports’un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal