Bein Sports Konyaspor Sivasspor canlı maç izle: Konya Sivas maçı canlı şifresiz yayın linki

Süper Lig’de 6. hafta heyecanı Konyaspor Sivasspor maçıyla sürüyor. Ligde orta sıralarda yer alan iki takım da bugün kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Maçı canlı izlemek isteyen spor severler ise Konyaspor Sivasspor maçı canlı izle, Konyaspor Sivasspor maç bileti, Konyaspor Sivasspor muhtemel 11, Konyaspor Sivasspor maçı canlı izle Bein Sports gibi terimler araştırmalar yapıyor.

21.09.2024-16:00 - (Son Güncelleme: 21.09.2024-16:00) Bein Sports Konyaspor Sivasspor canlı maç izle: Konya Sivas maçı canlı şifresiz yayın linki

İç Anadolu’nun iki önemli takımı Konyaspor ile Sivasspor bugün karşı karşıya gelecek. Süper Lig’in 6. haftasına girerken sırayla 7. ve 8. sırada yer alan Konyaspor ve Sivasspor bugünkü maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarını sevindirmek ve Avrupa kupaları hedefi yolunda ilerlemek istiyor. Zorlu karşılaşma öncesinde hazırlıklar tamamlanırken maçı koltukları başında takip edecek olan futbol severler ise Konyaspor Sivasspor maçı canlı izle, Konyaspor Sivasspor maç bileti, Konyaspor Sivasspor muhtemel 11, Bein Sports 2 canlı izle, Bein Sports canlı maç izle, Konyaspor Sivasspor maçı canlı izle Bein Sports gibi terimlerle arama motorlarından araştırmalar yapıyor. 

Konyaspor Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede?

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Konyaspor Sivasspor ile bugün saat 17.00’de Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşılaşacak.

Konyaspor Sivasspor maçı hangi kanalda?

Konyaspor Sivasspor maçı canlı olarak Bein Sports 2’de yayınlanacak.

Bein Sports Konyaspor Sivasspor canlı maç izle: Konya Sivas maçı canlı şifresiz yayın linki

Konyaspor Sivasspor hakemi kim olacak?

Konyaspor Sivasspor maçı hakemi Yasin Kol olarak açıklandı. Kol’un yardımcıları ise Çağlar Uyarcan ve Mustafa Savranlar olacak. VAR koltuğunda ise Alper Çetin görev alacak.

Konyaspor Sivasspor muhtemel 11

Konyaspor muhtemel 11

Slowik, Boranijasevic, Adil Demirbağ, Bazoer, Guilherme, Jevtovic, Ufuk Akyol, Pedrinho, Ndao, Aleksic, Umut Nayir.

Sivasspor muhtemel 11

Nikolic, Murat Paluli, Radakovic, Sonko, Uğur Çiftçi, Moutoussamy, Charisis, Bieganski, Turgunboev, Pritchard, Koita.

Konya’de Pedrinho’nun performansı dikkat çekiyor

Sezon başında CSKA 1948 ekibinden Konyaspor’a katılan Brezilyalı hücum oyuncusu Pedrinho, yeni takımına kısa sürede uyum sağladı. Konyaspor’un oynadığı 5 maçta da sahada yer alan 27 yaşındaki Pedrinho takımına 3 gol katkısı verdi. 

Sivasspor ağır yaralı geliyor

Konyaspor deplasmanı öncesi takımın en önemli oyuncusu Rej Manaj başta olmak üzere çok sayıda sakatı bulunan Sivasspor’un maça 4-5-1 düzeninde çıkması bekleniyor. Bu arada Manaj dışında Balde, Alaaddin Okumuş, Mehmet Albayrak, Eymen Yurdcu, Emre Gökay ve Erdem Güleç maç kadrosunda olmayacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal