Bein Sports Hatayspor Bodrum FK canlı maç izle: Hatayspor Bodrumspor maçı canlı şifresiz yayın linki

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında açılış Hatayspor Bodrum FK maçıyla yapılacak. Futbol severler maçı canlı izlemek için Hatayspor Bodrumspor muhtemel 11, Hatayspor Bodrumspor maçı canlı izle Bein Sport, Hatayspor Bodrumspor maç bileti gibi terimleri sorguluyor.

20.09.2024-19:00 - (Son Güncelleme: 20.09.2024-20:13) Bein Sports Hatayspor Bodrum FK canlı maç izle: Hatayspor Bodrumspor maçı canlı şifresiz yayın linki

Hatayspor Bodrum FK maçı ile Trendyol Süper Lig’de 6. hafta heyecanı başlıyor. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan ev sahibi Hatayspor hasrete bu maçla beraber nokta koymak istiyor. Ligin yeni ekiplerinden konuk Bodrumspor ise Mersin’de oynanacak mücadeleyi kazanarak sezonun 2. galibiyetini almayı hedefliyor. Koltuklarına kurularak maçın başlamasını bekleyen futbol severler ise Hatayspor Bodrumspor muhtemel 11, Hatayspor Bodrumspor maçı canlı izle Bein Sport, Hatayspor Bodrumspor maç bileti, Bein Sports 1 canlı izle, Bein Sports canlı maç izle gibi terimlerle arama motorlarını meşgul ediyor. 

Hatayspor Bodrum FK maçı ne zaman?

Hatayspor Bodrum FK maçı 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 20.00’de başlayacak.

Hatayspor Bodrum FK maçı nerede?

Hatayspor Bodrum FK maçı Mersin Stadyumu’nda oynanacak.

Bein Sports Hatayspor Bodrum FK canlı maç izle: Hatayspor Bodrumspor maçı canlı şifresiz yayın linki

Hatayspor Bodrum FK maçı hangi kanalda?

Hatayspor Bodrum FK maçı canlı olarak Bein Sports 1’de yayınlanacak.

Hatayspor Bodrum FK maçı hakemi kim olacak?

Hatayspor Bodrum FK maçı hakemi Ümit Öztürk olacak. Mücadelede yardımcı hakem olarak Samet Çavuş ile Osman Gökhan Bilir görev yapacak. VAR hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

Hatayspor Bodrumspor muhtemel 11

Hatayspor muhtemel 11

Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Calvo, Cemali, Massanga, Strandberg, Görkem, Diack, Fernandes, Aboubakar

Bodrum FK muhtemel 11

Sousa, Üzeyir, Arlind, Ali, Cenk, Musah, Ahmet Aslan, Brazao, Gökdeniz, Dimitrov, Puşcaş

Hatay’da Aboubakar taraftarına gol sevinci yaşatmak istiyor

Beşiktaş’tan Hatayspor’a transfer olan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, yeni takımıyla çıkacağı ikinci maç olan Bodrum FK maçında taraftarını gol veya golleriyle sevindirmek istiyor. Tecrübeli yıldız ilk maçına Alanyaspor deplasmanında çıkmış fakat skor katkısı yapamamıştı.

Bodrum deplasmanda zorlanıyor

Süper Lig’de şu ana kadar 5 maça çıkan Bodrum FK, tek galibiyetini evinde Konyaspor’a karşı 3-1’lik skorla almıştı. Ligin yeni ekibi bu sezon çıktığı 2 deplasmanda da puan alamadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal