Bein Sports Göztepe Kayserispor canlı maç izle: Göztepe Kayseri maçı şifresiz yayın linki

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe Kayserispor ile bu akşam evinde kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbol severler Göztepe Kayserispor maçı canlı izle, Göztepe Kayserispor maçı izle, Göztepe Kayserispor maçı şifresiz yayın, Göztepe Kayserispor maçı seyircisiz mi terimleriyle sonuç elde etme arayışında.

23.09.2024-19:00 - (Son Güncelleme: 23.09.2024-19:50) Bein Sports Göztepe Kayserispor canlı maç izle: Göztepe Kayseri maçı şifresiz yayın linki

Birbirinden heyecanlı maçların oynandığı Süper Lig 6. hafta perdesi bu akşam oynanacak olan Göztepe Kayserispor maçıyla beraber kapanacak. Ligde oynadığı 4 maçta da kaybetmeyerek iyi bir seri yakalayan Göztepe ile geçen hafta Trabzonspor deplasmanında galibiyeti son saniyede kaçıran Kayserispor’un mücadelesi nefesleri kesecek. Göztepe Kayserispor maçı için ekranları başına geçen spor severler ise Göztepe Kayserispor maçı canlı izle, Göztepe Kayserispor maçı izle, Göztepe Kayserispor maçı şifresiz yayın, Göztepe Kayserispor maçı seyircisiz mi, Göztepe Kayseri seyirci gibi terimleri kullanarak araştırmalar yapıyor. 

Göztepe Kayserispor maçı ne zaman?

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda bugün saat 20.00’de oynanacak mücadele Bein Sports 2’de canlı ekranlara gelecek.

Göztepe Kayserispor maçı hakemi kim olacak?

Göztepe Kayserispor maçı hakemi Ozan Ergün olarak açıklandı.

Bein Sports Göztepe Kayserispor canlı maç izle: Göztepe Kayseri maçı şifresiz yayın linki

Göztepe Kayserispor maçı seyircisiz mi?

Göztepe Kayserispor maçı, ev sahibi ekibin ligin 2. haftasında oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan dolayı ceza alması sonucunda seyircisiz oynanacak.

Göztepe Kayserispor muhtemel 11

Göztepe: Lis, Taha, Heliton, Bokele, Nazım, Dennis, Solet, Djalma, Tjanic, Romulo, Juan.

Kayserispor: Onurcan, Gökhan, Jeanvier, Attamah, Carole, Bourabia, Kartal, Cardoso, Boa Morte, Bahoken, Nazon.

Göztepe seriyi sürdürmek istiyor

Aralarında Fenerbahçe’nin de bulunduğu 4 maçta da mağlup olmayan Göztepe, Kayserispor’a karşı da iyi bir sonuç alarak seriyi 5 maça çıkarmayı hedefliyor. İzmir ekibinde maç öncesinde Kubilay Kanatsızkuş dışında eksik yok.

Burak Yılmaz’ın öğrencileri artık 3 puan istiyor

Trabzonspor deplasmanında son saniyelere 2-1 önde giren Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, maçın bitimine çok kısa bir süre kala yediği golle 2-2’lik beraberlik almış ve bir haftayı daha 3 puana hasret tamamlamıştı. Gökhan Sazdağı, Arif Kocaman, Bilal Bayazıt, Uzodimma ve Hosseini’den yoksun İzmir’e gelen sarı kırmızılı takım mücadeleyi muhakkak kazanmak istiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal