Bein Sports Çaykur Rizespor Samsunspor canlı maç izle: Rizespor Samsunspor maçı canlı şifresiz yayın linki

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Çaykur Rizespor Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Futbol severler zorlu geçmesi beklenen Karadeniz derbisini canlı izlemek için Bein Sports Çaykur Rizespor Samsunspor canlı maç izle, Rizespor Samsunspor maçı canlı şifresiz yayın linki gibi terimleri sorguluyor.

22.09.2024-16:00 - (Son Güncelleme: 22.09.2024-16:13) Bein Sports Çaykur Rizespor Samsunspor canlı maç izle: Rizespor Samsunspor maçı canlı şifresiz yayın linki

Süper Lig’de bugün Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor Samsunspor ile kozlarını paylaşacak. Lige kötü bir giriş yapan ve sadece 1 galibiyeti bulunan Çaykur Rizespor sahasında kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Geçen sezona göre bu sezona daha iyi bir başlangıç yapan Samsunspor ise zorlu karşılaşmada gülen taraf olmayı hedefliyor. Maçı canlı izlemek isteyenler ise Çaykur Rizespor Samsunspor maçı canlı izle, Çaykur Rizespor Samsunspor muhtemel 11, Çaykur Rizespor Samsunspor maçı hangi kanalda, Bein Sports canlı maç izle gibi terimlerle araştırma yapıyor. 

Çaykur Rizespor Samsunspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Çaykur Rizespor Samsunspor maçı bugün saat 17.00’de Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak. 

Çaykur Rizespor Samsunspor maçı hakemi kim olacak?

Çaykur Rizespor Samsunspor maçı hakemi Kadir Sağlam olacak. 

Bein Sports Çaykur Rizespor Samsunspor canlı maç izle: Rizespor Samsunspor maçı canlı şifresiz yayın linki

Çaykur Rizespor Samsunspor muhtemel 11

Çaykur Rizespor: Grbic | Taha, Mocsi, Anıl, Hojer | Hadziahmetovic, Mithat | Akintola, Olawoyin, Zeqiri | Ali Sowe.

Samsunspor: Okan | Zeki, Satka, Van Drongelen, Bola | Bennasser, Celil | Holse, Ntcham, Emre | Mouandilmadji.

Rize derbide gülen taraf olmak istiyor

Yeni sezonda sadece Adana Demirspor’u mağlup edebilen Çaykur Rizespor, alt sıralardan kurtulmak adına Samsunspor karşısında galibiyet istiyor. Yeşil mavili ekip rakibiyle oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde etti.

Samsun formunu sürdürmeyi hedefliyor

Geçen sezon zor da olsa ligde kalan Samsunspor bu sezona oldukça iyi bir giriş yaparak haftaya 6. sırada girdi. Kırmızı beyazlı takımın sezonun flaş ekibi olma yolunda Çaykur Rizespor’u da yenmeyi hedefliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal