Bebek sahilindeki görüntüleri çeken kim, kim servis etti?

Trafikte seyir halinde iken bir vatandaş İstanbul Bebek Sahilinde gördüğü görüntü ile şok yaşadı. Kayıt altına alan vatandaş sosyal medyada paylaşırken görüntüler büyük tepkiler topladı. Bebek sahilinde cinsel ilişki yaşayan iki kişi gözaltına alınırken İstanbul Valisi konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar.

31.05.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-14:18) Bebek sahilindeki görüntüleri çeken kim, kim servis etti?

Sosyal medyada İstanbul'da Bebek Sahilinde çekilen görüntüler adeta şoka uğrattı. Trafikte olan bir vatandaş İstanbul Bebek Sahilinde kimseyi önemsemeden cinsel ilişkiye giren çifti kamera kaydına aldı.

İstanbul Bebek sahilinde şok görüntüler

İstanbul Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girenlerin çekildiği fotoğraflar adeta sosyal medya da gündem etkisi yarattı. Cinsel ilişki yaşayanların yabancı uyruklu oldukları iddia edilirken o anlar sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

bebek sahili

Valilikten açıklama gecikmedi

İstanbul Valisi, Bebek sahilinde yaşanan iğrenç olay karşısında açıklamalarda bulundu.

'30 Mayıs 2022 tarihinde Beşiktaş ilçesi Bebek Sahilinde C.M.T ve Ö.K isimli şahıslar halka açık alanda hayasızca hareketlerde bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerince yakalanan şahıslar hakkında 'Hayasızca Hakaret' suçlarından işlemler başlatıldı. İnceleme sonucunda Ö.K şahsın 'uyuşturucu kullanmak, görevli memura mukavemet, çocuk istismarı' suçlarından 11 kaydı, şüpheli C.M.T'nin ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.' ifadelerini kullandı.

Bebek sahilinde uygunsuz görüntülenlere soruşturma açıldı

Sosyal medyada büyük tepkilere neden olan İstanbul Bebek sahilinde cinsel ilişki yaşayan kişiler gözaltına alındı. Gözaltına alınanların biri 11 diğerinin 8 suç kaydı bulunmaktadır.

Benzeri bir görüntü daha büyük tepki topladı

iğrenç görüntüler

Sahilde bir bankın üzerinde çıplak bir şekilde güneşlenen birinin fotoğrafları sosyal medyada tepki topladı. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal