BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı, Balıkesir'de Partililerle Buluştu

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Balıkesir'de teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

01.10.2024-22:22 - (Son Güncelleme: 01.10.2024-22:22) BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı, Balıkesir'de Partililerle Buluştu

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı, Balıkesir'de Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Balıkesir'de partililerle bir araya geldi. Alfatlı, Alperen Ocakları'nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Anayasa ve İdam Cezası Vurgusu

Alfatlı, partisi olarak sivil ve yerli bir anayasayı desteklediklerini vurguladı. "Bizler, kurulduğumuz günden bu yana yerli ve değerlerimize uygun yeni bir anayasanın yapılmasının şart olduğuna inanıyoruz," dedi. Ayrıca, anayasada idam cezasının da yer alması gerektiğini belirtti.

"Bu konudaki çalışmalarımızı, terörün partisi olan, Türkiye'de bölücü terör örgütünün siyasi temsilcisi olan partinin dışındaki tüm siyasi partilerle paylaştık. Önümüzdeki dönemde Anadolu insanına yakışan yerli bir anayasayı desteklemeye devam edeceğiz," diye ekledi.

Toplantıya Katılım Sağlayanlar

Toplantıya BBP Balıkesir İl Başkanı Hamza Başarır, BBP Danışma Kurulu Üyesi Yusuf Akgül ve Alperen Ocakları Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Beytullah Dalbudak gibi isimler de katıldı.

Vali ve Rektör Ziyaretleri

Alfatlı, Balıkesir programı çerçevesinde Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula'yı da ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Balıkesir Alperen Ocaklarında...

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Balıkesir Alperen Ocaklarında düzenlediği basın toplantısıyla gündemi değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal