Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar SAHA EXPO 2024'ü Değerlendirdi

Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin savunma sanayisindeki gelişimini anlattı.

26.10.2024-18:00 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-18:00) Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar SAHA EXPO 2024'ü Değerlendirdi

Baykar'dan SAHA EXPO 2024 Değerlendirmesi

Selçuk Bayraktar, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı, savunma sanayisindeki gelişmelerin önemine vurgu yaptı. 20 yıl önce Türkiye'nin büyük çoğunlukla tedarikçi konumunda olduğuna dikkat çekerken, "Şu anda dünyaya damgasını vuracak eserlere imza atıyor." şeklinde ifadelerde bulundu.

Türkiye'nin Savunma Sanayisindeki Yolculuğu

Bayraktar, Türkiye'nin savunma sanayisindeki gelişiminin oldukça dikkat çekici olduğunu belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen projelere ve bu süreçteki desteklerine de değindi.

Gelecek Vizyonu

Bundan sonraki süreçte daha fazla yerli ve milli projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayarak, Türkiye'nin savunma sanayisinde dünya çapında bir oyuncu olma hedefini yineledi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, 6 bakanlık ve...

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) desteğiyle Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortaklığında İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nın son gününde SAHA EXPO 2024'ü değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal