BAYKAR Gazze’ye yardım elini uzattı: 280 milyon liralık yardım paketi gönderilecek

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Gazze’de yaşananların insanlık tarihinin en ağır dramlarından birisi olduğunu belirterek sivil halk için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazır olduklarını duyurdu. Detaylar haberimizde…

20.10.2023-09:48 - (Son Güncelleme: 20.10.2023-17:31)

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Gazze’ye 280 milyon liralık yardım paketi göndermeye hazır olduklarını duyurdu. 

Bayraktar, Gazze’de yaşananların bir an önce durdurulması için tüm insanlığa seslendi.

İnsanlık tarihinin en ağır dramlarından biri

Akşam’ın haberine göre; Selçuk Bayraktar, X Sosyal Medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, Gazze'de insanlık tarihinin en ağır dramlarından birinin yaşandığını vurguladı.

Selçuk Bayraktar Gazze

İsrail'in, kadın, çocuk demeden masum sivilleri katlettiğini belirten Bayraktar, "Hastaneleri, okulları, ibadethaneleri bombalayarak savaş suçu işliyor. Kimliğini soykırımla mücadele etmeye borçlu olanlar, bugün soykırıma başvurarak hak iddia ediyor. Uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi, barışın ve adaletin acilen tesis edilmesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Baykar olarak Gazze'ye insani yardım yapmaya hazır olduklarını dile getiren Bayraktar, şunları kaydetti:

"Baykar olarak Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız. Tüm insanlığı Gazze'de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye davet ediyoruz. Sessiz kalmak bu katliamlara ortak olmaktır."

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal