Bayburt'ta Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Bayburt'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı, 1 kilo 82 gram esrar ele geçirildi.

08.10.2024-11:02 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-11:02) Bayburt'ta Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Bayburt'ta Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirildi

Bayburt'ta, il jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonu sonucunda, 3 kişi tutuklandı. Jandarma Komutanlığı'nın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal eden ve ticaretini yapan kişilere yönelik titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Operasyonun Detayları

Yapılan araştırmalar sonucunda, merkeze bağlı Oruçbeyli köyünde bulunan bir bağ evi, bir konut ve bir araçta eş zamanlı arama yapıldı. Bu aramalarda, 1 kilo 82 gram kubar esrar, ruhsatsız bir tabanca, bir şarjör ve 8 fişek ele geçirildi.

Gözaltına Alınan Şahıslar

Olayla ilgili olarak M.G, A.C ve B.D isimli şahıslar gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye Sevk Edildiler

Hakkında tutuklama kararı verilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Bu operasyon, bölgede uyuşturucu ticaretine karşı yürütülen mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bayburt'ta jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli...

Bayburt'ta jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Ekipler tarafından merkeze bağlı Oruçbeyli köyünde bir bağ evi, ev ve araçta yapılan eş zamanlı aramada, 1 kilo 82 gram kubar esrar, ruhsatsız tabanca, şarjör ve 8 fişek ele geçirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal