Batman’da yangın paniği: Hasta kaldığı odayı ateşe verdi

Batman’daki özel bir psikiyatri kliniğinde kalan bir hasta, kaldığı odayı ateşe vererek büyük paniğe sebep oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar…

11.01.2024-09:36 - (Son Güncelleme: 11.01.2024-17:35) Batman’da yangın paniği: Hasta kaldığı odayı ateşe verdi

Batman’da özel psikiyatri hastanesinde tedavi gören erkek bir hasta, kaldığı odayı ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken yangına sebebiyet veren hasta gözaltına alındı.

Hastanede yangın paniği

İHA’da yer alan habere göre; saat 03.00 sularında meydana gelen olayda, hastanenin 6. katında tedavi gören bir psikiyatri hastası henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı odasını ateşe verdi. Ateş sonrası çıkan dumanları gören personel, durumu hemen ekiplere bildirdi.

Batman Hastane yangın

Olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale ederken aynı zamanda hastaları da hastaneden çıkardı. Yoğun bakım personeli Mustafa Yeşilırmak, "Ofisimde çalışıyordum. Çalıştığım esnada dışardan çok yoğun sesler gelince balkona çıktım. 2 tane genç, hastanenin kapısını açmaya çalışıyordu. Hastanenin en son katında dumanlar yükseliyordu. Ben de apar topar çıktım yardım etmeye gittim. Biz geldiğimizde kimse yoktu, biz ilk müdahaleyi yaptık. 13 tane yeni doğan bebek yoğun bakımda vardı. Toplan 2 tane yavru bebeği kurtardım dumanların arasından. Dumanların arasından bebekleri kurtarırken çok zorlandım, bebeklerde serum takılıydı. Dumandan önümü göremiyordum, çok zorluklarla 2 bebeği kurtardım" dedi.

Hastanedeki diğer hastaların Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği ve olayı gerçekleştiren psikiyatri hastasının da gözaltına alındığı bildirildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal