Batman'da Çiğ Köfteci İdris Ekinci'nin Hırsızlık Davası Sonuçlandı

İdris Ekinci'nin çalınan bisikleti polis tarafından bulundu, Ekinci hediyesini bir kişiye verdi.

14.10.2024-18:15 - (Son Güncelleme: 14.10.2024-18:15) Batman'da Çiğ Köfteci İdris Ekinci'nin Hırsızlık Davası Sonuçlandı

Batman'da Çiğ Köfteci İdris Ekinci'nin Bisikleti Bulundu

Batman'da çiğ köfte satışı yapan İdris Ekinci'nin, hırsızlık olayı sonrası mizahi bir video çekerek dikkatleri üzerine çekmesi sonucu, kaybolan bisikleti polis ekipleri tarafından bulundu.

Olayın Gelişimi

İdris Ekinci, 4 Ekim tarihinde Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinin önünde park halindeyken bisikletinin çalındığını fark etti. Olaydan sonra yaptığı "Sayın hırsız bey" başlıklı esprili video ile sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

Polis Ekipleri Tarafından Bulundu

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalınan bisikletin bulunması için çalışma başlattı. Uzun süren çalışmalar sonucunda, bisiklet bulundu ve Asayiş Şube Müdürü Gökhan Hazar tarafından Ekinci'ye teslim edildi.

Ekinci'nin Teşekkürü ve Hediyesi

Bisikletine kavuşan İdris Ekinci, teslimat sonrası yaptığı açıklamada, bisikletini bir kişiye hediye ettiğini belirtti. Ayrıca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman Valisi Ekrem Canalp ve polis ekiplerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Hediyesini alan Mehmet Beşir Eroğlu, yaşadığı mutluluğu paylaşarak Ekinci'ye minnettar olduğunu ifade etti.

Vali Canalp'in Destek Sözü

İdris Ekinci'nin videosunu izleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, Ekinci'ye yeni bir bisiklet bulması için talimat vermiş, ayrıca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da Ekinci'yi arayarak "Batmanlılara çiğ köfteden ücretsiz dağıtın" dediği öğrenildi.

Batman da çiğ köfte satarak geçimini sağlayan ve çalınan bisikleti için

Batman da çiğ köfte satarak geçimini sağlayan ve çalınan bisikleti için "sayın hırsız" diyerek video çeken İdris Ekinci'nin bisikleti, bulunup teslim edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal