Batman'da Bağ Bozumu ve Gastronomi Festivali Coşkuyla Kutlandı

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Batman'daki festivalde yöresel lezzetlerin tadına baktı.

19.10.2024-18:05 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-18:05) Batman'da Bağ Bozumu ve Gastronomi Festivali Coşkuyla Kutlandı

Batman'da Bağ Bozumu ve Gastronomi Festivali

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'ın Gercüş ilçesinde düzenlenen üçüncü "Bağ Bozumu ve Gastronomi Festivali"ne katıldı. Festival, Batman Valiliği'nin destekleri ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gercüş Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından organize edildi.

Açılış Töreni

Bakan Şimşek, festivalin açılışını cevizli sucuk keserek gerçekleştirdi ve festivali hayırlı görmekle birlikte katılımın artmasını diledi.

Yöresel Ürünlerle Tanışma

Daha sonra Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki festival alanında stantları gezerek yöresel ürünler hakkında bilgi aldı ve bu ürünleri tatma fırsatı buldu.

Üzüm Hasadı Etkinliği

Etkinlik sonrası, ilçe girişinde bulunan bir üzüm bahçesine geçerek, üzüm hasadı etkinliğine katıldı.

Katılımcılar

Programa, Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyasi parti il başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'ın Gercüş ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'ın Gercüş ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Bağ Bozumu ve Gastronomi Festivali"ne katıldı. Bakan Şimşek, Batman Valiliği himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gercüş Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin açılışını, cevizli sucuk keserek gerçekleştirdi, festivalin hayırlı olmasını diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal