Batman V Superman Adaletin Şafağı film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de filmlerle ilgili olmaya devam ediyor. Peki Batman V Superman Adaletin Şafağı filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

26.06.2022-17:49 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-17:49) Batman V Superman Adaletin Şafağı film konusu ve oyuncuları

Bilimkurgu filmi izlemeyi seven insanların yıllardır severek takip ettiği Batman ve Superman film serisi araştırılmaya devam ediliyor. Peki Batman V Superman Adaletin Şafağı filminin konusu nedir? Batman V Superman Adaletin Şafağı filminin oyuncuları kimler? Batman V Superman Adaletin Şafağı filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Batman V Superman Adaletin Şafağı filmi

Film aksiyon, bilimkurgu ve macera türünde 25 Mart 2016 senesinde yayınlanmıştır. Filmin yapımcılığını ve senaryosunu Chris Terrio, Christopher Nolan; yönetmenliğini Zack Snyder üstlenmiştir. Batman V Superman Adaletin Şafağı filmi 2 saat 32 dakikadır ve IMDb puanı 6.4'dür.

Batman V Superman Adaletin Şafağı Film Konusu ve Oyuncuları

Batman V Superman Adaletin Şafağı film konusu

Batman V Superman Adaletin Şafağı filminde halk ve süper kahramanlar arasında bir güç savaşı çıkmasına ramak kalmıştır. Superman ise hareketleriyle halk için iyice tehdit oluşturmaya başlamıştır. Halk, sürekli gerçekten bir süper kahramana ihtiyaçları olup olmadığını sorgularlar. Filmde süper kahramanlar ile halkın arasındaki bu güç savaşının nelere sebep olacağı seyirciye aktarılmıştır.

Superman V Batman Adaletin Şafağı film oyuncuları

Ben Affleck Bruce Wayne, Batman karakterine, Henry Cavill Kal-El ve Clark Kent karakterine, Amy Adams Lois Lane karakterine, Jesse Elsenberg Lox Luthor karakterine, Diane Lane Martha Kent karakterine, Laurence Fishburne Perry White karakterine, Jeremy Irons Alfred Pennyworth karakterine, Holly Hunter Finch karakterine ve Gal Gadot Diana Prince ve Wonder Woman karakterine hayat vermiştir. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal