Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Başakşehir La Fiorita maçını nasıl izleyebilirim? (Canlı yayın bilgisi)

UEFA Konferans Ligi’nde temsilcimiz Başakşehir sahasında San Marino ekibi La Fiorita’yı ağırlayacak. Avrupa kupalarında 51. maçına çıkacak olan Başakşehir La Fiorita karşısında galip gelmeyi hedefliyor. Peki Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Başakşehir La Fiorita maçını nasıl izleyebilirim? Soruların yanıtı haberimizde…

25.07.2024-13:40 - (Son Güncelleme: 25.07.2024-13:45) Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Başakşehir La Fiorita maçını nasıl izleyebilirim? (Canlı yayın bilgisi)

Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi macerası, 2. ön eleme turunda La Fiorita eşleşmesiyle başlıyor. Geçen sezonu Avrupa kupaları potasında yer alarak Konferans Ligi’ne katılma hakkı elde eden turuncu lacivertli temsilcimiz La Fiorita’ya karşı ilk maçta avantajlı bir skor elde etmeyi ve şimdiden 3. ön eleme turunu düşünmeyi başlamayı hedefliyor. Peki Başakşehir La Fiorita maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Başakşehir La Fiorita maçını Nasıl izleyebilirim?

Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman, saat kaçta?

Konferans Ligi’nin dikkat çeken eşleşmesi Başakşehir La Fiorita maçı 25 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 20.45’te Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. 

Başakşehir La Fiorita maçını nasıl izleyebilirim?

Başakşehir La Fiorita maçı canlı ve şifresiz olarak TRT Spor’dan izlenebilecek. 

Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Başakşehir La Fiorita maçını nasıl izleyebilirim? (Canlı yayın bilgisi)

Çağdaş Atan’ın ilk Avrupa kupası deneyimi

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 5. haftadan itibaren Başakşehir'in başına geçen Teknik Direktör Çağdaş Atan, zorlu bir başlangıç sonrasında takımı başarılı bir performansa taşıdı. Göreve geldiği dönemde ligde son sıraya kadar gerileyen Başakşehir, Çağdaş Atan'ın liderliğinde sezonu 4. sırada tamamladı.

Bu başarılı sonuç, Başakşehir'in Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmesini sağladı. Teknik Direktör Çağdaş Atan ise, bu sezon kariyerindeki ilk Avrupa kupaları deneyimini yaşayacak. Atan ve ekibi, Avrupa arenasında yeni bir mücadeleye hazırlanıyor.

Başakşehir’in Avrupa kupalarındaki yol haritası belli oldu

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde 3. eleme turunda La Fiorita'yı geçmesi durumunda, Iberia Tbilisi ile Partizani arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. Konferans Ligi'nde 3. eleme turu ilk maçları 8 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 15 Ağustos'ta oynanacak. Başakşehir, bu zorlu süreçte başarılı bir performans sergileyerek Avrupa arenasındaki mücadelesine devam etmeyi hedefliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal