Barış Akarsu Aslı Bekiroğlu'nun yerine hangi oyuncu geldi? Barış Akarsu Merhaba filmi yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu

Barış Akarsu Merhaba filminde kadın başrol olarak yer alacak olan Aslı Bekiroğlu’nun filmden ayrılması ile yeni oyuncu arayışı başladı. Dizi de yeni kadın başrolün Almila Ada olduğu açıklaması yapıldı.

07.06.2022-00:58 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-00:58) Barış Akarsu Aslı Bekiroğlu'nun yerine hangi oyuncu geldi? Barış Akarsu Merhaba filmi yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu

Ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını konu edinecek olan Barış Akarsu Merhaba filmi Fikri Harika Productions tarafından yapılmaktadır. Filmin çekimleri için geri sayım başlarken filmde bir oyuncu değişikliği yaşandı. Kadın başrol olarak Aslı Bekiroğlu’nun seçildiği filmde oyuncunun filmden ayrılması ile yeni bir kadın başrol arayışı başladı. Kısa sürede sorun çözülürken yeni oyuncunun kim olduğu da merak edilmeye başladı. Filmden ayrılan Bekiroğlu’nun yerine Almida Ada yer alacak. Güzel oyuncu şimdilerde Üç Kız Kardeş dizisi ile ekranlara geliyor.

Almila Ada yeni kadın başrol oldu

Aslı Bekiroğlu’nun katıldığı bir etkinlikte Barış Akarsu hakkında söylediği sözler çok konuşulurken, Bekiroğlu yapım şirketi ile yollarını ayırdı. Barış Akarsu’nun kız arkadaşını canlandıracak olan oyuncu arayışı devam ederken yeni başrolün bulunduğu açıklandı. Filmde Zeynep karakteri ile kamera karşısına geçecek olan yeni kadın başrol Almila Ada oldu. Şimdilerde ekranda yer alan Üç Kız Kardeş dizisinde oynayan güzel oyuncunun sezon finalinin ardından çekimlerde yer alacağı söylendi.

Almila Ada

Haftaya sete çıkıyor

Çok genç yaşta geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı Barış Akarsu Merhaba filmi set hazırlıklarına devam ediyor. Filmin çekimleri için bir tarih verilmişti fakat filmdeki oyuncu değişikliği nedeniyle tarihte bir erteleme oldu. Aslı Bekiroğlu’nun filmden ayrılması ile oyuncu arayışları devam ederken yeni oyuncunun Almila Ada olduğu açıklandı. Filmin çekimleri için Amasra’ya da gidecek olan ekip çekimlere bir hafta sonra başlıyor. Kısa sürede çekimlerinin tamamlanması beklenen filmin yakın zamanda vizyona girmesi beklenmektedir. Şimdilerde çekim hazırlıkları devam etmektedir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal