23.12.2021-17:41 (Son Güncelleme:23.12.2021-18:46)


1

OYUNCULARIN ALDIĞI ÜCRET DE AYRI BİR TARTIŞMA KONUSU

OYUNCULARIN ALDIĞI ÜCRET DE AYRI BİR TARTIŞMA KONUSU

Barbaros Akdeniz’in Kılıcı dizi için oyuncuların almış olduğu ücret ise ayrı bir tartışma konusu olmuş durumda. Bir çok ünlü oyuncuyu kadrosunda barındıran dizide en yüksek ücreti tabi ki Engin Altan Düzyatan alıyor. Herkesin merak ettiği o ücreti sizler için araştırdık.



2

ULAŞ TUNA ASTEPE

ULAŞ TUNA ASTEPE

Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yıldızı parlayan ve Baroaroslar Akdeniz’in Kılıcı başrollerinden biri olan Ulaş Tuna Astepe, performansı ile büyük beğeni topluyor.



3

Barboroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin sevilen oyuncusu Ulaş Tuna Astepe, canlandırdığı Hızır karakteri ile her bölüm dikkat çeken isimler arasında. Atepe’nin bölüm başına aldığı ücret ise oldukça merak edilen konulardan.



4

Sevilen oyuncu Astepe, rol aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden bölüm başına 50 bin TL para alıyor.



5

CANER TOPÇU

CANER TOPÇU

Genç oyuncu kadrosuna sahip olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin, performansı ile dikkat çeken oyuncularından Caner Topçu, İlyas karakteri ile izleyiciden tam not aldı.



6

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından büyük ilgi gören Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin genç yeteneği Caner Topçu ise diziden bölüm başına 40 bin TL alıyor.



7

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Birçok başarılı projede yer alan ancak Diriliş Ertuğrul karakteri ile akıllara kazınan Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başrol kastında yer alıyor. Özel hayatıyla da bir dönem magazin gündeminden düşmeyen Düzyatan, 2014 yılında Hülya Koçyiğit’in torunu Neslişah Alkoçlar’la evlendi. Görkemli bir düğünle dünya evine giren çiftin iki çocuğu var. Başarılı performansına Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde devam eden Engin Altan Düzyatan, bölüm başına diziden 55 bin TL aldığı iddia ediliyor.



8

YETKİN DİKİNCİLER

YETKİN DİKİNCİLER

Yayınlandığı ilk bölümle reyting rekorları kıran Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin en gözde oyuncularından bir diğeri ise Yetkin Dikinciler. Birçok başarılı projede yer alan usta oyuncu Dikinciler, sevilen dizide İshak karakterini canlandırıyor. Performansı ile göz dolduran Yetkin Dikinciler bölüm başına 40 bin TL alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR