Banu Parlak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sosyal medya fenomeni Banu Parlak tutuklandı mı, serbest mi kaldı? Banu Parlak hayatı ve biyografisi

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, gözaltına alınması sebebiyle magazin dünyasında gündem oldu. Banu Parlak hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek isteyenler internete yönelerek araştırma yapıyor. Peki Banu Parlak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sosyal medya fenomeni Banu Parlak tutuklandı mı, serbest mi kaldı? İşte Banu Parlak hakkında merak edilenler…

23.11.2023-16:32 - (Son Güncelleme: 23.11.2023-16:32)

Banu Parlak tabanca, tutuklandı mı gibi terimler sosyal medyada Gündem oldu. Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, polis tarafından evinde ruhsatsız silah ele geçirilmesi sebebiyle gözaltına alınmıştı. Bu gelişme sonrasında Banu Parlak hayatı ve kariyeri internette en çok sorgulanan terimler arasında yer aldı. Peki Banu Parlak Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sosyal medya fenomeni Banu Parlak tutuklandı mı, serbest mi kaldı? 

Banu Parlak tutuklandı mı?

Banu Parlak, evinde ruhsatsız silah ele geçirilmesi üzerine gözaltına alındı. Soruşturma savcılığının talimatı üzerine polis ekiplerince Parlak'ın evinde yapılan aramada, ruhsatsız Glock marka tabanca ve 9 mermi buldu. 

Geceyi nezarethanede geçiren Parlak'ın, emniyetteki ifadesinde tehdit aldığını, bu nedenle silah bulundurduğunu söylediği öğrenildi.

Banu Parlak

Parlak, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne götürüldü. Savcılık, Parlak'ı adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Sulh ceza hakimliği Banu Parlak'ın yurt dışı çıkış yasağı ve haftada bir imza verme şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Banu Parlak kimdir?

Müzisyen, pop müzik şarkıcısı Banu Parlak, 1987 yılında dünyaya geldi. Aslen Kastamonuludur. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Banu Parlak, 2016 yılında çıkardığı Narin Yarim isimli şarkısıyla ün kazandı.


Aslen Rizeli olan Okan Öztürk ile 2017 yılında evlenen, sonra ayrılacağını açıklayan Banu Parlak, bu evlilikten bir kız çocuk annesidir. Banu Parlak 2018 yılının Mart ayında Okan Öztürk ile boşanacaklarını gündeme getirmişti.

Güzellik merkezleri sahibi Banu Parlak'ın Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal