Bambaşka Biri dizisi ne zaman başlayacak? Fox TV Bambaşka Biri dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Fox TV ekranlarının yeni sezona damga vurması beklenen dizisi Bambaşka Biri yayın hayatına yakında başlayacak. Dizi severler başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz’in yer aldığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Peki Bambaşka Biri dizisi ne zaman başlayacak? Fox TV Bambaşka Biri dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte soruların yanıtı…

10.09.2023-14:56 - (Son Güncelleme: 10.09.2023-14:56)

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturduğu Bambaşka Biri dizisi yayın hayatına Fox TV ile beraber giriş yapacak. Daha önce Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrolleri paylaşan Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisi, iddialı yapımın da başrolleri olacak. Peki Bambaşka Biri dizisi Ne Zaman başlayacak? Fox TV Bambaşka Biri dizisi konusu Nedir, oyuncuları kimler?

Bambaşka Biri dizisi ne zaman başlayacak?

Bambaşka Biri dizisi 1. bölümü ile 11 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak. 

Bambaşka Biri

Fox TV Bambaşka Biri dizisi konusu nedir?

Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın yollarını kesiştirir. Ne var ki bu cinayet, sadece onların aşklarının değil aynı zamanda hayatlarıyla ilgili bildikleri doğruların yıkılacağının da habercisidir.

Bambaşka Biri dizisi oyuncuları kimler?

Bambaşka Biri dizisinin oyuncu kadrosunda Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Uğur Uzunel, Polen Emre, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Berrin Arısoy ve Muttalip Müjdeci yer almaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal