Balıkesir’de korkunç kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Balıkesir’de bir otomobil önündeki TIR’a arkadan çıktı. Kazada otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti.

28.07.2024-16:45 - (Son Güncelleme: 28.07.2024-17:06) Balıkesir’de korkunç kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin önünde seyir halinde olan TIR’a arkadan çarpması sonucu üç kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Kaza, saat 00.15 sıralarında Bandırma-Gönen kara yolunun kırsal Tuzakçı Mahallesi’nde meydana geldi.

Balıkesir’de korkunç kaza

DHA’da yer alan habere göre; Bandırma’dan Gönen yönüne giden Ercan Çakırcalı yönetimindeki 10 CBZ 20 plakalı Otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önünde seyreden 47 AAS 710 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Ercan Çakırcalı ile Recep Çalışkan ve İdris Mandacı olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtarılan Neslihan D. ise Gönen Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Balıkesir’de korkunç kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Soruşturma başlatıldı

TIR sürücüsünün ifadesine başvurulurken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazada hayatını kaybeden Erkan Çakırcalı (25) ve Recep Çalışkan'ın (24) Paşaçiftlik Mahallesi'nde yaşadıkları, serada çalışırken İdris Mandacı (26) ile tanıştıkları öğrenildi. Çakırcalı'nın serada çalışmaya devam ettiği, Çalışkan'ın ise beş ay önce geçirdiği iş kazasının ardından seradan ayrıldığı, Mandacı’nın demir eritme fabrikasında çalıştığı belirtildi.

Yemekten dönerken kaza geçiren ve bekar oldukları öğrenilen Erkan Çakırcalı ve Recep Çalışkan, Paşaçiftlik Mahallesi'nde; İdris Mandacı ise Küpçıktı Mahallesi'nde son yolculuklarına uğurlanacak. Kazada yaralanan Neslihan D.'nin de serada çalıştığı öğrenildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal