Bakırköy'de Korkunç Kaza: Üst Geçide Çarpan Tır İETT Otobüsünün Üzerine Devrildi, Yaralılar Var

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yaşanan kaza, büyük bir panik yarattı.

27.08.2024-13:17 - (Son Güncelleme: 27.08.2024-13:26) Bakırköy'de Korkunç Kaza: Üst Geçide Çarpan Tır İETT Otobüsünün Üzerine Devrildi, Yaralılar Var

Sahil yolunda Florya istikametine seyir halinde olan bir tır, kontrolden çıkarak üst geçide çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan tır, yanında ilerleyen bir İETT otobüsünün üzerine doğru devrildi. Kaza sonrası tır ve otobüs arasında sıkışan yolcuların olduğu öğrenildi.

Polis ve Sağlık Ekipleri Seferber Oldu

Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralıların tahliyesi için yoğun bir çaba harcayan ekipler, bölgedeki trafiği de kontrol altına aldı. Yol trafiğe kapatılarak, kaza yerinde güvenlik önlemleri artırıldı.

Olay Yerinde Panik Anı

Kazaya tanık olan vatandaşlar, yaşanan dehşeti anlatırken, tırın çarpmanın etkisiyle savrularak otobüsün üzerine devrildiğini ve yolcuların büyük bir korku yaşadığını ifade ettiler. Kazada kaç kişinin yaralandığına dair net bir bilgi henüz paylaşılmadı, ancak olay yerinde yaralıların bulunduğu ve acil müdahaleler yapıldığı bildirildi.

Trafik Aksadı, İnceleme Başlatıldı

Kazanın ardından sahil yolu trafiğe kapatıldı ve bölgedeki trafik akışı durma noktasına geldi. Polis ekipleri kazanın nedenini belirlemek için incelemelere başlarken, tırın üst geçide çarpmasına neyin sebep olduğu araştırılıyor. 

Kazayla ilgili detaylı bilgi ve yaralıların durumu hakkında açıklamaların ilerleyen saatlerde yapılması bekleniyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal