Bakıcı Tutarken Dikkat! Rus Uyruklu Bakıcı Yaşlı Kadını Dövüp Aç Bıraktı!

Kayseri'de meydana gelen olayda, Rus asıllı bakıcı Maya Karimova adlı bakıcı yaşlı kadını hem dövüp hem de aç bırakmış.

02.11.2021-15:35 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-15:48)

Kayseri'de yaşanan olayda, aile üyeleri yatalak annelerine bakmaları için Rus asıllı bakıcı tuttu. Bakıcının 83 yaşındaki Gümüş Bozkurt'u dövdüğü ve tuvalete çıkmaması için yemek vermediği ortaya çıktı.

Kayseri'de pandemi nedeniyle yatalak anneleri ziyaret edemeyen çocukları, bir tanıdıklarının vasıtası ile annelerine bakması için Rus uyruklu Maya Karimova ile anlaştılar. Kısa bir süre önce geçirdiği menisküs ameliyatı sonrası ameliyat bölgesinin enfeksiyon kapması sonucu yatalak olan Gümüş Bozkurt (83) için zor günler Maya Karimova'nın gelmesi ile başladı.

ÇOCUKLARA ANNENİN DURUMU HAKKINDA YALAN SÖYLEMİŞ

Çocukların iddialarına bakıcı Maya Karimova, anneleri ile görüşmek isteyen çocukları aradığında annenin durumunun iyi olduğunu belirterek şu ifadelere yer vermiş;  "Anneniz çok iyi. Yemeklerini yiyor"

KARANTİNA SONRASI ŞOK OLDULAR

Karantinanın bitmesi ile birlikte Gümüş Bozkurt'u ziyarete gelen torunu Kübra Kolkıran, Gümüş Bozkurt'un yaklaşık 15 kilo verdiğini ve hiç konuşamadığını fark etti. Eve gizli kamera yerleştiren Kübra Kolkıran kameraya yansıyan görüntüleri şu şekilde anlattı; "Kamerada anneannemle hiç ilgilenmediğini, sürekli sevgilisi ile konuştuğunu gördük. Teyzem anneannemin altını değiştirince morlukları fark etti. Anneannem bakıcının ayrıldığını anlayınca tekrar yemeye içmeye ve konuşmaya başladı ve bize bakıcı kadının korkusundan konuşamadığını belirterek başından geçenleri anlattı. Vururken ses çıkmasın diye yastık dayadığını, ağzını kapattığını, yatağa çarparak dövdüğünü, yumruk attığını, tuvaletini yapmasın diye aç bıraktığını, ilaçlarını vermediğini, kendisiyle uğraşmamak için uyku ve sinir hapı verdiği, sabaha karşı saat 4'te banyo yaptırdığını söyledi. Bacakları morarmıştı. Susuz kaldığı için idrarından kan geldi. Şikâyetçi olduk. Anneanneme virüs bulaştırmayalım, zarar vermeyelim derken istemeden daha büyük zarar vermişiz. Kimse annesini yalnız bırakmasın. Maya Karimova'yı tavsiye eden tanıdıklarımız böyle bir sorun yaşamadıklarını ancak kendi hastalarının da aniden kalp krizinden öldüğünü söylediler"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal