Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Kayıp Narin’in cansız bedeni bulundu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan küçük Narin’in cansız bedeninin ekipler tarafından bulunduğunu duyurdu.

08.09.2024-10:28 - (Son Güncelleme: 08.09.2024-12:10) Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Kayıp Narin’in cansız bedeni bulundu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu. Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan küçük kızın cesedi, Jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Bakan Yerlikaya'dan Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun." ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Kayıp Narin’in cansız bedeni bulundu

Arama Çalışmaları ve Soruşturma

Narin Güran'ın bulunmasıyla ilgili detaylar ve olayın nedenine dair bilgi verilmedi. Bölgedeki güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Narin Güran’ın kaybolması ve ardından bulunması, bölgede büyük bir üzüntüye neden oldu. Aile ve yakınları, küçük kızın kaybolduğu tarihten itibaren endişeli bir bekleyiş içindeydi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal