Bakan Nebati hayırlı olsun diyerek duyurdu: Yeni yılda personel alımı yapılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni yılda bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere vergi müfettiş yardımcısı ve defterdarlık uzman yardımcısı alımı yapılacağını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

31.12.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 31.12.2022-17:49) Bakan Nebati hayırlı olsun diyerek duyurdu: Yeni yılda personel alımı yapılacak

Sosyal medya hesabı üzerinden iş arayanlara müjdeli haberi veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni yılda bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere vergi müfettiş yardımcısı ve defterdarlık uzman yardımcısı alımı yapılacağını duyurdu.

Yeni yılda personel alımı yapılacak

Bakan Nebati son dakika açıklamasında, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda görevlendirilmek üzere üzere vergi müfettiş yardımcısı ve defterdarlık uzman yardımcısı alımı yapılacağını duyurdu. Bakan Nebati’nin Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

Bakan Nebati Son Dakika

’’Bakanlığımızın denetim gücünün artırılması için 2023 yılı Mart ayında 350 Vergi Müfettiş Yardımcısı, Defterdarlıklarımıza ise 2023 yılı Şubat ayında 150 Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımı yapacağımızın müjdesini paylaşmak istiyorum. Tüm adaylarımız için hayırlı olsun."

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal