Bakan Kurum Mansur Yavaş'ı Kabul Etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti.

17.09.2024-16:44 - (Son Güncelleme: 17.09.2024-17:09) Bakan Kurum Mansur Yavaş'ı Kabul Etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş'ı kabul etti.

Mansur Yavaş'ın talebi üzerine gerçekleştirilen görüşme sonrası Bakan Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Bakan Kurum, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ı bakanlığımızda kabul ettik. Ankara'nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek" dedi.

İkili görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Mansur Yavaş, "Ankara’mızın çevre ve şehircilik konularında istişarede bulunduk. Kentimizin gelişimi adına tüm bakanlıklarımız ile birlikte ortak bir yol izlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 


Bakan Kurum Geçtiğimiz Günlerde İmamoğlu ve Cemil Tugay'ı Kabul Etmişti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'yı kabul etti.

Yapılan toplantıda, İzmir Körfezi'nde meydana gelen kirlilik üzerine değerlendirmelerde ve çözüm önerilerinde bulunulduğu aktarıldı.

Bakan Kurum, 10 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Ağırlamıştı. İmamoğlu'nun talebi üzerine gerçekleştirilen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Bakan Kurum, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kurum,  "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu bakanlığımızda kabul ettik. Bakanlık olarak çok önemsediğimiz İstanbul’umuzun depreme hazırlığı kapsamında kentsel dönüşüm ile İstanbul ve Boğaz'ın doğal zenginliğinin korunması konularında görüş alışverişinde bulunduk. Yerel yönetimlerle istişarelerimiz devam edecek" açıklamasında bulundu.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal