Bakan Koca’dan duygulandıran paylaşım: Hastane anaokuluna başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın maden kazasında yaralandıktan sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan madenci Erol Bulduk’un 6 yaşındaki oğlu Beytullah’ın babasının iyileşmesini beklediği hastanede ana okuluna başladığını açıklayan bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar...

16.01.2023-10:18 - (Son Güncelleme: 16.01.2023-17:41) Bakan Koca’dan duygulandıran paylaşım: Hastane anaokuluna başladı

Yaklaşık 3 ay önce yaşanan ve Türkiye’yi yasa boğan Bartın maden kazasından sonra ambulans uçakla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne getirilen madencilerin aileleri, yakınlarının tedavilerinin tamamlanacağı günü umutla bekliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedavi altında olan isimlerden  madenci Erol Bulduk’un 6 yaşındaki oğlu Beytullah’ın babasının iyileşmesini beklediği hastanede ana okuluna başladığını açıklayan bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca’nın paylaşımı duygulandırdı.

Hastane anaokuluna başladı

Yaralı madencilerden 39 yaşındaki Erol Bulduk'un 6 yaşındaki oğlu Beytullah, hastanenin en küçük misafiri olarak 90 gündür ailesiyle beraber hastanede yaşıyor. Beytullah babasının sağlığına kavuşmasını beklerken okula hastane sınıfında başladı.

Bakan Koca Paylaşım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bu konuya değinerek ”Bartın'daki maden kazasından sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan hastalarımızdan birinin 6 yaşındaki oğlu Beytullah, okula hastane sınıfında başladı. 90 gündür hastanede olan Beytullah, tedavi gören çocuklarla sinema etkinliğine de katıldı” ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal