Bakan Kacır'dan TUSAŞ'a Ziyaret: 'Bağımsız Türkiye İçin Kararlılıkla Devam'

Bakan Kacır, TUSAŞ'taki terör saldırısı sonrası yaralıları ziyaret ederek milli savunma sanayi için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

24.10.2024-18:48 - (Son Güncelleme: 24.10.2024-18:56) Bakan Kacır'dan TUSAŞ'a Ziyaret: 'Bağımsız Türkiye İçin Kararlılıkla Devam'

Bakan Kacır, TUSAŞ'a Yönelik Terör Saldırısı Sonrası Yaralıları Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısında yaralananları, Bilkent Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bakan Kacır, ülkenin güvenliği ve bağımsızlığı için tüm savunma sanayi kuruluşları ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

“Tam Bağımsız Türkiye İçin Yola Devam”

Bakan Kacır, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "Allah'ın izniyle, milli savunma sanayimiz için ve tam bağımsız Türkiye için 3 bin 500'e yakın firmamız ve 90 binden fazla çalışanımızla yolumuza devam edeceğiz.” Yaralıların hızla iyileştiğini belirten Kacır, sağlık çalışanlarına teşekkür etti ve şehitler için rahmet diledi.

TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu: “Yıldırma Politikasına Boyun Eğmeyeceğiz”

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu da, yaralılara şifa dileyerek, "Bu tür saldırılarla yıldırılmayı kabul etmiyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz" diyerek kararlılık vurgusu yaptı. Demiroğlu, “TUSAŞ tamamen işinin başında.” dedi ve sevkiyatların devam ettiğini belirtti.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: “Asil Milletin Ferdi Olmaktan Gurur Duyuyorum”

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ise, yaralılarla yapılan görüşmelerin kendilerini etkilediğini ifade etti. "Kahraman Türk ordusunu desteklemek için sonuna kadar mücadele edeceğiz"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyarette, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal